Jingle Jam 6/12

Konserten var anordnad av radiokanalen Fly 92,3 som jag dagligen lyssnar på här. Den hölls på en stor arena inne i Albany, Times Union Center, där de har hockeymatcher etc. Den kan jämföras med Globen :P

Den första artisten som började var Cody Simpson. Han är en blond 13-årig kille från Australien och han är riktigt populär bland alla amerikanska tjejer. Man kan säga att han är som Sveriges Johan Palm från Idol 2008, haha! Men han är en riktigt duktig sångare!

Artist nummer två var Robyn från Sverige. Hon verkar vara riktigt populär här och hon var grym uppe på scenen.

Tredje artisten var Emily Osment som var med i TV-serien Hannah Montana (bästa kompisen Lily). Det enda "tråkiga" var att hon inte hade något band med sig så hon stod helt ensam på scenen, men hon var grym ändå!

Jay Sean gick sedan upp på scenen och det var då som konserten drog igång på riktigt! Alla blev som galningar när han blev synlig och när han sjöng sina mest populära sånger blev hela arenan som ett enda stort party.

Till allas lycka så klev Jesse McCartney upp på scenen efter det och han bjöd på en riktig show med dans och grym sång. Innan han blev artist så medverkade han i TV-serien Summerland om det är någon som kommer ihåg det programmet ;)

Det sista bandet som spelade var Train och de var också grymt bra, haha! En gullig sak som hände uppe scenen var att en kille från publiken friade till sin flickvän. Hon sa ja som tur var och sedan stod de uppe på scenen och dansade medans Train sjöng låten Marry Me.

Så hela konserten var grymt bra och jag är glad att jag gick på den! 5 stjärnor :D



Cody Simpson


Robyn


Emily Osment


Jay Sean (solglasögon)


Jesse McCartney


Train

Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback