Foxtrot & Swing

Ikväll var det alltså pardans som stod på schemat och det var riktigt kul även om alla andra var där med sin partner och att jag var yngst :P Fick dansa med en äldre man och han var rättså rolig. Vi dansade foxtrot och swing och swingen var roligast! Kan säga att det känns i armarna.

Annars så har det varit en vanlig jobbardag med musikklass, skola och grekiska för barnen. Hade läxläsning med E när C hade grekiska och sedan kom min värdmamma hem vid 17.00 ungefär. Vi åt middag när alla var hemma och sedan åkte jag iväg till skolan.

Imorgon har jag ingen klass vilket är rättså skönt :) Nu ska jag sova för jag är riktigt trött, Idol får det bli imorgon.

Johanna

Mina favoriter gick vidare!

Tittade precis på Idol och mina favoriter som jag hoppades på skulle gå vidare gjorde det också, Chris och Linda! :)

Dagen gick fort förbi. Idag var det Es födelsedag och han hade sin första dag på sin nya skola. Han verkar trivas riktigt bra där så det är bra. När vi kom hem fick han min födelsedagspresent och han blev jätteglad! Vi pratade sedan med den tyska Au Pairen på Skype och hon verkar vara väldigt trevlig. Tror nästan att mina värdföräldrar kommer att välja henne, men vi får se.

På kvällen gick vi ut och åt på restaurang för att fira E och sedan åkte jag iväg för att gå mitt aerobicspass och det var hur jobbigt som helst, haha! Nu ska jag gå och sova, men först nässpray för min näsa är helt igentäppt.

Förresten, har hittat på världens roligaste tjej som bloggar, anagina.blogg.se. Kolla in hennes videoinlägg, jag skrattar varje gång :P

Johanna

Höst

Ska gå och sova nu men jag ville ge er en liten uppdatering om min Söndag :)

Min värdmamma och barnen var i Boston på någon sorts legofestival och min värdpappa jobbade så jag var hemma själv hela dagen vilket var skönt. Skypade med mamma, pappa och lillebror på förmiddagen och gick sedan ut för att ta lite fina höstbilder. Det är så fint när löven ändrar färg. Resten av dagen tittade jag på film och tog det lugnt.

Imorgon fyller E år och han blir 8! Han ska börja på sin nya skola också, så han ska ta med sig cupcakes till hela klassen. Vi ska också prata med Au Pairen från Tyskland på Skype.

Nej, nu ska jag sova! :P

Johanna

Kär i ett par strumpor

Sitter i ett kaos till rum, haha! Det är saker precis överallt, men har verkligen inte orkat städat eller så. Idag har jag i alla fall varit och shoppat i Crossgates Mall. Köpte två tröjor och två par örhängen från Charlotte Russe, mjukisbyxor från Victoria's Secret, ett par strumpor, örhängen och ett halsband från Forever 21 och en tröja från American Eagle Outfitters. Är mycket nöjd med mina inköp. Gick också och såg filmen "You Again" och den var riktigt rolig :)

Imorgon ska jag Skypa med familjen hemma i Sverige vilket ska bli kul, var faktiskt 2 veckor sen sist! Ska strax gå och sova, mitt vänstra öra är "igentäppt" och det känns som att jag har lock för örat. Hoppas att medicinen som jag började med igår hjälper. Föresten, glömde ju att berätta om självförsvarskursen som jag började med i Fredags. Den var faktiskt skoj och väldigt bra :)

Ska också passa på att säga grattis till min underbara pappa som fyller år imorgon Söndag. Älskar dig!


Söta strumpor med ugglor och hjärtan på! :)

Johanna

Griskapplöpning 24/9 -10


En rättså rolig grej :P

Johanna

25/9 -10


Bruno Mars - Just The Way You Are


Train - If It's Love



Maroon 5 - Misery


Nelly - Just A Dream


Flo Rida feat. David Guetta - Club Can't Even Handle Me


B.o.B feat. Rivers Cuomo - Magic


One Republic - Secrets

Johanna

Öroninfektion

Jaha, då äter man medicin för öroninfektion också :P Min värdpappa tittade i mina öron och konstaterade att mitt vänstra öra var infekterat, så som jag trodde. Så han skrev ut medicin till mig. Ska ta 1 tablett varje dag i 4 dagar till och sen förhoppningsvis så är det borta. Det är ju perfekt att ha en doktor som värdpappa!

Idag var jag och C på utflykt till en bondgård, eller det var mest majsfält :P Vi åkte i en vagn efter en traktor, plockade upp en pumpa, såg pumpor skjutas iväg genom en stor kanon, griskapplöpning och mycket mer. Det var verkligen jättemysigt där och vädret var perfekt, kunde dock ha varit lite svalare. Det var nämligen upp mot 90 F idag så det kändes som sommar.

På eftermiddagen vilade vi lite fram tills att vi skulle möta upp E vid bussen. Det var hans sista dag på den skolan, på Måndag börjar han på Cs skola och det kommer att bli jättebra. Jag blir då ledig lite längre på dagen och sedan så kommer jag att hämta upp de på samma ställe eftersom deras klassrum ligger nästan bredvid varandra.

Skickade iväg ett mail till Au Pairen som min värdfamilj är matchad med nu och vi ska Skypa på Måndag eftermiddag. Vill att barnen ska ha en bra Au Pair efter mig men samtidigt så vill jag inte att någon ska ersätta mig. Det är en konstig känsla man har i kroppen. Men jag är glad att hon inte är svensk i alla fall :P

Johanna

Teckenspråk

Gud vad rolig teckenspråksklassen var! Den passar mig perfekt och det kommer att bli en fröjd att åka iväg varje Torsdagskväll :) Det första jag märkte dock var att alla andra hade en annan bok än vad jag hade, så jag måste skaffa mig den andra boken och lämna tillbaks den som jag hade köpt. Det var en annan Au Pair där också men hon är med en annan organisation, hon är från Frankrike. Satt bredvid en trevlig dam och hon var som en tonåring när hon pratade, haha! Längtar tills nästa vecka :P

Annars så har jag jobbat hela dagen idag. Jag och C åkte till lekparken på förmiddagen och sedan vidare till mataffären för att köpa ingredienser till kvällens middag. Åkte hem och åt lunch och sedan skjutsade jag henne till skolan. Jag tog det bara lugnt medans båda barnen var i skolan. På eftermiddagen blev det bara läxläsning och sen fick barnen leka själva eftersom jag skulle laga middagen.

Imorgon ska jag följa med på utflykt med Cs klass. Vi ska till en liten bondgård och jag tror att det kan bli rättså mysigt :) Nu blir det Idol!

Johanna

Så glad!

Måste bara börja med att berätta: Jag har världens bästa värdföräldrar! Imorse när jag vaknade låg ett litet kuvert vid dörren och det var ett presentkort på Starbucks som var laddat med 50 dollar. På kuvertet stod det: "Kära Johanna, Du är mer än en au pair, du gör våra liv bättre!". Så himla snällt och gulligt :)

Dagen har gått bra och inte alls jobbig. När jag var ledig under dagen så åkte jag till skolan där jag ska läsa mina kurser för att köpa boken som jag behöver till teckenspråkskursen och den var riktigt dyr, 58 dollar! Men måste ha den så det var bara att betala :P

Sitter och tittar på Idol nu och jag ska snart gå och sova. Var så himla trött imorse. Just ja, min värdmamma pratade med en ny Au Pair på telefon idag och hon sa att hon var trevlig. Hon sa också att Au Pairen vill skypa med mig och barnen ;)

Ska också passa på att gratta min underbara mamma som fyller år imorgon Torsdag. Älskar dig mamma och jag hoppas du får en underbar födelsedag!

Johanna

Kommentera mera!

Idag har det varit fullt upp hela dagen och den har därför gått riktigt fort. På morgonen hade C musikklass, så kul att den har börjat igen! När vi kom hem lekte C lite för sig själv och vi hade sedan lunch. Skjutsade henne till skolan och jag var då ledig fram tills 14.20 då jag åkte för att hämta upp E vid hans skola och sedan åkte vi för att hämta upp C. Väl hemma åt de lite och sen var det dags att åka iväg till grekiskan. Jag och E åkte hem och gjorde hans läxor. Det gick faktiskt ganska så bra även om han tycker att jag är jobbig när jag vill repetera orden som han ska lära sig att stava. Men jag gör det bara för hans skull. Han kommer att tacka mig en vacker dag :P

Min värdmamma sa till mig på morgonen att E hade fotboll på kvällen men att min värdpappa skulle skjutsa honom dit. När han kom hem så sa han att han hade glömt bort det och min värdmamma skulle komma hem sent så jag fick vara med C en extra timme, men det gick bra. Hade varit ledig i 2 timmar under dagen så jag jobbade inte övertid. Dock när de kom hem så visade sig att han inte hade fotboll utan att det var på Torsdag.

Nu ska jag titta på svensk tv och sedan ska jag sova. Imorgon ska jag jobba som vanligt och under tiden jag är ledig ska jag åka och köpa en bok som jag behöver till min kurs i teckenspråk :)

Just ja, angående min rubrik; Lämna mer kommentarer! :)

Johanna

Ett hej då!

Nu har jag sagt hej då till Hannah, hon åker hem imorgon. Känns tråkigt för hon är den som jag har kommit närmast här. Det var hon som visade mig runt här och "tog hand om" mig när jag var ny och nu ska hon hem till Tyskland. Hoppas jag får träffa henne någon mer gång.

Var på Au Pair-möte nu ikväll och det var som vanligt. Vi satt, åt mat och lyssnade på prat från min LCC. Men det är helt okej ändå. Efteråt åkte vi till Starbucks och jag vet inte hur många vi var, haha :P

Har lite huvudvärk, vilket jag har haft under hela eftermiddagen, så jag ska krypa ner i sängen. Har också lite lock för båda öronen och det typ knastrar i de när jag gäspar och sväljer etc. Kan det vara en början på öroninflammation? Var till doktorn idag med C och hon fick medicin för att hennes öron var infekterade. Låt mig slippa få öroninflammation, det är det värsta jag vet!

Johanna

Inga tekniska problem

Min dator har fått tillbaka sitt gamla utseende och jag kan sänka volymen på min iPod, och allt fungerade efter att ha sagt hej åt min lillebror på msn! :D Han frågade mig vad jag hade gjort för att fixa med datorn och jag skulle då gå och titta vad jag hade klickat på och då kunde jag ändra utseendet till Windows Vista som jag inte lyckats gjort tidigare. Sen till min iPod så tänkte jag att jag provar sätta i den i högtalarna och efter att jag provat det så var den som vanligt igen.

Min förkylning har gått till det bättre så det känns jätteskönt, så det blir Cheesecake Factory ikväll :)

Har inte gjort så väldigt mycket idag, bara tagit det lugnt, läst och badat fotbad. Kände att jag behövde en avslappnande helg för nästa vecka blir det fullt upp. Har Au Pair-möte imorgonkväll och sedan så börjar mina kurser också. På Torsdag har jag min första lektion i teckenspråk och på Fredag är det självförsvar som gäller. Mitt kursschema kommer att se ut så här:

Måndag - Aerobics
Tisdag - Pardans
Torsdag - Teckenspråk
Fredag - Självförsvar

Kommer att bli fullspäckat!

Johanna

Film, soppa & glass

Idag har det verkligen varit en avkopplande dag och jag känner att min onda hals går mot det bättre :) Jag har i princip bara suttit i min säng och tittat på film. Blev paus för lunch då jag åt soppan från gårdagens middag och glass till filmen "The Ugly Truth" var inte helt fel!

Imorgon blir det att säga hej då till Hannah som åker hem på Tisdag, eller vi kanske hinner ses på Måndag om hon ska på mötet. Vi ska i alla fall till Cheesecake Factory och jag hoppas att jag mår bättre imorgon.

Nu ska jag fortsätta med mitt filmtittande och sedan gå och sova. Mina värdföräldrar är ute på middag så barnen har en barnvakt här just nu. Barnen är så duktiga när de har barnvakt här eller om jag nattar dem :) Så det blir nog tyst alldeles snart.

Johanna

Det är sagt

Har precis tittat på Idol och jag tror att det kommer bli en bra omgång det här året också :) Ska hitta på en film att titta på nu för jag är inte riktigt trött än.

Fick soppa till middag som min värdmamma hade kokat ihop under 4 timmar och efter middagen hällde hon upp det som var kvar i en burk och sa: "Du får äta hur mycket soppa du vill imorgon", hihi! Hon vill verkligen att jag ska bli frisk. Hon frågade mig också om jag hade funderat på förlängning och så. Jag berättade att jag ville åka hem när mitt år var slut och mina värdföräldrar förstod precis. E ville att jag skulle förlänga och det var jobbigt att göra honom besviken. Men vi har flera månader kvar att spendera med varandra. Min värdmamma frågade om jag kunde hjälpa de att "intervjua" de som de blir matchade med och jag vill jättegärna hjälpa de att hitta en bra Au Pair, det förtjänar dem!

Känns konstigt att de ska leta efter en ny, men samtidigt så känns det skönt att jag snart kan åka hem! Det är konstigt det här :P

Johanna

Mycket lugn Fredag

Igår kväll mådde jag inte speciellt bra. Kände mig febrig och min hals höll på att döda mig. Lagade middag på kvällen vilket blev spaghetti med köttfärssås. Min värdpappa sa att det var den rätten som han skulle sakna mest och han tyckte också att det snart var dags för köttbullar :P

Gick och la mig vid 21.30 och sov tills det var dags att gå upp imorse vid 7.30. Min värdmamma var så snäll och sa att hon kunde ta C till skolan och sedan hämta henne så att jag kunde sova i ett par timmar, vilket jag gjorde. Sov i 2 timmar, gick upp vid 14.40 och gick sedan ner för att möta upp E vid bussen. Mådde bättre och jag tror att vila är den bästa medicinen.

E har fiol just nu och min värdmamma tog C med sig så jag är själv hemma nu i 1 ½ timme vilket är jätteskönt! Det blir bara att kurera sig resten av dagen och kvällen och förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon.

Johanna

Arg

Blir tokig!! Min hals gör så ont så det är jobbigt att prata, min iPod har fått fnatt så jag kan inte sänka volymen på den och min dator har helt plötsligt fått fnatt den också. Blir så ledsen :(

Datorn har ändrat utseende, det är svårt att förklara men det som är kring rutorna och menyn har ändrats till så som det såg ut för längesen. Har Windows Vista så mitt aktivitetsfält har varit svart, men nu är det den gamla fula gråa saken. Det går inte och ändra det heller! Jag är ingen datorexpert, hjälp!!

Sen till min iPod. Igår kväll skulle jag lyssna på musik och volymen bara höjdes och höjdes så jag fick lov att låsa ljudet till en bra volym. Man kan heller inte se hur långt låten har spelats.

Känns som att det här kommer bli en underbar dag, eller inte! Jag vill inte jobba, vill bara sova :(

Johanna

Ont i halsen

Usch vad arg jag blir! Har så himla ont i halsen så jag tycker jättesynd om mig själv. Det är väl C som har smittat mig, men jag hoppas att det inte blir värre än såhär. Att hon alltid ska föra över sina förkylningar på mig, haha!

Dagen har varit så lugn men lång. Den har bestått i att försöka få C att sova och när hon sov så planerade jag lite inför min resemånad. När E kom hem från skolan fixade jag lite mellanmål och han gjorde sin läxa. Han hade grekiska vid 17.30 så vid 17.00 åkte vi iväg till det. Var rusningstrafik så motorvägen var en enda lång kö. C och jag åkte sedan hem för att laga middag och min värdpappa var då hemma. Gjorde salladen, vi åt och sedan gick jag upp på mitt rum.

Har precis tagit en dusch, pyjamasen är på och har virat en halsduk runt min hals. Vill inte bli sjuk!! Nu ska jag titta på Idol :)

Johanna

Tupplur

C är hemma idag från skolan eftersom hon fortfarande är förkyld och min värdmamma tyckte att det var bäst att hon var hemma idag och vilade upp sig. Hon ska sova ett tag nu, men det tar alltid en stund för henne att somna. Hoppas att hon slumrar till ett tag, haha!

E har grekiska idag och jag ska laga middagen. Gör bara en sallad för jag vet inte vad jag ska hitta på att laga.

Har börjat på med att göra en film till min värdfamilj med bilder och de videoinspelningar som jag har gjort med barnen. Den kommer att bli jättebra :) Har med svenska barnlåtar som E och C kan men också några andra låtar som de tycker om att dansa till.

Kom precis på att jag glömde städa upp efter lunchen, så ska gå och göra det nu.

Johanna

Beslut ska tas

Tisdag idag och dagen gick fort förbi. På förmiddagen var jag och C hemma och vi tittade på Pippi och var ute i solen ett tag innan det var dags att göra sig iordning och åka till skolan. Jag åkte sedan och hämtade upp E för han och min värdmamma skulle på ett möte på skolan där C går. Mina värdföräldrar funderar nämligen på om han ska börja där. Det verkade ha gått bra och han ska vara där på Torsdag för att testa hur det är. Skulle vara bra för mig om han gick där för då kan jag hämta upp de på samma ställe när skoldagen är slut, eftersom de slutar samma tid båda två. De ska titta på en annan skola också så vi får se hur det blir.

På eftermiddagen skjutsade jag C till hennes grekiska och hon var väldigt förväntansfull :) Innan vi åkte satte hon på sig ryggsäcken och gick ut till bilen, och hon var så söt!

Nu måste jag planera mina resor som jag vill göra under de semesterdagar som jag har kvar. Eftersom att jag och mina värdföräldrar har fått information om förlängning så skulle jag tro att vi ska sätta oss ner och prata om det och då tänkte jag att då är det lika bra att ha klart med mina reseplaner. Lite jobbigt kommer det dock att bli att säga att jag inte vill förlänga, de är ju en sådan bra familj. Men jag känner att jag vill göra något annat och att jag kommer att vara klar med detta nästa år i februari.

Johanna

Huvudvärk

Dagen har varit bra och riktigt lugn. Var till biblioteket med C på förmiddagen och hittade "Pippi på de sju haven" med de svenska skådespelarna. C hade skola på eftermiddagen så skjutsade henne dit. Min värdmamma skulle sedan hämta upp henne på eftermiddagen så jag var ledig fram tills 15.10 då jag mötte upp E vid skolbussen. Resten av dagen var lugn. E hade tennis så jag och C var hemma och lekte fram tills min värdpappa kom hem.

Har huvudvärk just nu så det blir sängen tidigt ikväll, men jag ville ge er en uppdatering. Fick också brev idag från Cultural Care om förlängning. Mina värdföräldrar fick också brev och det var väl säkert om de skulle leta efter en ny Au Pair.

Hoppas att allt är bra med er hemma i Sverige!

Johanna

Planering

Dagen gick fort förbi även om jag inte gjorde så mycket. Det var ganska så kallt ute så jag höll mig inomhus. Åkte till gymmet efter frukosten och när jag kom hem började jag att planera min resa som jag ska göra under min 13:e månad. Jag slutar jobba den 14 februari men jag tror att jag ska åka iväg på min resa runt den 17:e eller 18:e. Tänkte att jag skulle börja i Florida och sedan ta en bussresa i Kalifornien. Detta kommer att ta ca 1 månad för bussresan är på 15 dagar. Det är dock svårt att planera eftersom pengar är en sak som jag hela tiden måste tänka på. Så när jag fyller år vill jag gärna ha pengar :)

Annars har jag tittat på damernas final i US Open med barnen och min värdpappa. En riktig slappardag, haha :P Fick också prova på varm äppelcider och det var riktigt gott!

Gick igenom höstens schema med min värdmamma för en liten stund sedan och hon skrev också upp när jag hade mina kurser, så det var bra.

Utöver Florida och Kalifornien vill jag hinna med att åka till New York City en gång till och sedan till Chicago. Tänkte ta de städerna på mina semesterdagar som jag har kvar. Så nu måste jag göra en plan för det och sedan prata med mina värdföräldrar om det är okej att jag tar mina semesterdagar då när jag vill ta dem. Sen blir det att boka och allt sådant!

Imorgon är det Cs första dag i skolan, så då blir det att fixa en fin frisyr på henne och sedan ta en massa kort :)

Johanna

Blandat 11/9 -10


Huset som jag bor i :)
Mitt rum är de 3 fönstrena till vänster. Fönstret till höger är mitt badrum.


Hoffman's Playland - Karusellen som E åkte 2 gånger :P


Jag och några av tjejerna från Gaby's födelsedagsfirande


Jag & Gaby


Jag påväg till The Crossings


The Crossings


Den största flaggan jag någonsin har sett :P

Johanna

Kvällsjobb

Mina värdföräldrar är iväg på middag hos några av deras vänner så jag jobbar just nu. E sover som en stock men C vill inte sova. Hon ligger och pratar för sig själv och jag får säga åt henne hela tiden att vara tyst :P Får hoppas att hon somnar snart.

Idag har det varit en lugn dag. Pratade med familjen hemma i Sverige på Skype och sedan har jag försökt att planera när jag ska resa och vart jag ska resa. Det är så svårt att planera och jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Imorgon hoppas jag att jag kan sova lite längre på morgonen. Sen ska jag till gymmet och sedan ska jag nog kolla upp vart jag ska ha mina kurser. Har fått brev från skolan med karta och sådär. Det är ju bra att veta vart man ska :)

Mina värdföräldrar funderar på att E ska byta skola till den skola som C ska börja på. De ska dit nästa vecka och titta, men de har en annan skola också som de funderar på. Vi får se hur det blir. E är inte allt för glad över det beslutet.

Johanna

Dumma mig!

Finns inga platser kvar på Kalifornienresan över nyår! :( Jag är för seg, så nu måste jag planera om allt som jag tidigare planerat. Men det kanske kan bli bättre ändå, vem vet!?

Sitter och fryser så jag ska snart hoppa in i duschen. Har tänt ett ljus nu för att få lite värme, haha :P Snart blir det Skype!

Johanna

Mer roliga klipp

Kan inte sluta skratta åt dessa klipp! :D


Nile City - Farbror Barbro


Nile City - Sudden i kylen


Bingolotto - Är mamma hemma?


ICA-Ulf videobloggar


Hipp Hipp - Svenska för nybörjare


Hipp Hipp - Hejaklacken


Hipp Hipp - Tiffany Persson

Johanna

Amerikanska Pippi Långstrump

Idag har det varit en alldeles utmärkt dag, inte jobbigt alls. Eftersom C är sjuk så fick vi lov att ta det lugnt idag och det var så skönt! Vi tittade på två Emil i Lönneberga-filmer på YouTube och sedan på den amerikanska versionen av Pippi Långstrump som jag hittade på den filmsida som jag är medlem på. Det är kul att både E och C tycker om att titta på Emil och alla de andra även fast de inte förstår vad de säger. På något sätt så kan de gissa sig fram och sedan kommer de ihåg tills nästa gång de ser på det. Tycker att jag har lärt de en hel del, för de sjunger svenska barnsånger med riktigt bra uttal på vissa ord. Så stolt Au Pair man blir då! :)

Min värdmamma kom hem vid 15.30 ungefär. E ville att jag skulle vara ute med honom så jag var det fram tills min värdpappa kom hem vid 17.00. Vi åt middag som var soppa och den var faktiskt riktigt god även om jag inte är ett så stort fan av soppa. Efter middagen åkte jag iväg till Target och sedan till Barnes & Noble. Barnes & Noble är en bokaffär (som svenska Akademibokhandeln & Bokia), där har de också en Starbucks så jag tog en fika där medans jag bläddrade i tidningar. En mycket skön avslutning på dagen :)

Imorgon ska jag Skypa med familjen hemma i Sverige och det blir då hemma hos mormor och morfar eftersom morfar fyller år. Så GRATTIS MORFAR!! Saknar dig jättemycket och hoppas att du fått mitt kort.


Mina nya tofflor :) Är de inte söta?


3 nyinköpta böcker, så nu har jag mycket att läsa

Johanna

Feber

Älskar att hösten är påväg! (Ville bara säga det ;P)

Började jobba klockan 8 imorse och barnen sov till 8.30 innan de kom ner för att äta frukost. E hade ingen skola idag eftersom det är det judiska nyåret idag, så det var helgdag. Jag bytte lakan i sängarna och städerskan kom för att städa. Jag och barnen kollade på film i mitt rum medans huset blev städat. Gick sedan ner för att göra iordning lunch. C åt ingenting och hon sa att hon var jättetrött. Jag försökte få i henne någonting och sedan sa jag till henne att hon skulle gå och lägga sig. Hon sov i 1 ½ timme och hon var riktigt varm när hon vaknade så jag tog tempen och hon hade då feber. Den gick ner och efter 1 timme hade hon ingen feber längre.

E hade fiol på eftermiddagen så skjutsade honom dit. Jag och C åkte hem och min värdpappa var då hemma. Berättade för honom hur C hade känt sig under dagen och han kollade tempen och allt sådant (han är ju trots allt doktor), han åkte sedan iväg för att gå på Es fotbollsträning. Min värdmamma kom hem lite senare och hon tog tempen på C och då hade hon feber igen. Får se hur hon mår imorgon. Hoppas att hon är bättre!

Nu på kvällen har jag tittat på Svenska Idol och det är så himla kul! Imorgon är det Fredag och sen är det helg :)

Just ja, igår (onsdag) var jag på Cheesecake Factory för att fira Gaby som hade fyllt år. Träffade många nya ansikten men också några bekanta :P Det var i alla fall trevligt. Nu ska jag sova!

Vill också bara säga att jag saknar er alla hemma i Sverige! Älskar er! Kan inte någon komma hit snart? Skulle vara en fin 20-årspresent :)

Johanna

Hösten är snart här

Det ser lite höstligt ut när man tittar ut genom förnstret men värmen är fortfarande kvar så sommaren är kvar. Jag badade till och med i poolen på eftermiddagen för att det var varmt. Tror aldrig att jag har badat i September förut :P

E hade tennis på förmiddagen men innan det så var vi till doktorn eftersom att E har haft en sådan hosta i över 2 veckor. Doktorn sa att det var allergi så han har fått medicin. Barnen pratade med deras förra Au Pair en stund innan det var dags att åka till tennisen. Medans E spelade åkte jag och C till posten för att köpa frimärken och till biblioteket för att lämna tillbaka filmerna som vi lånade förra veckan. Vi lånade 2 nya och sen åkte vi för att hämta upp E.

Efter lunch åkte vi till ett litet tivoli som är för barn, Hoffman's Playland. Barnen åkte karuseller och jag delade ut biljetter, haha! ;) Vi var där i 1 timme och när vi kom hem tog jag ett dopp i poolen medans barnen tittade på en varsin film. Jag stängde sedan av och vi spelade monopol resten av eftermiddagen fram tills mina värdföräldrar kom hem. Så jag har haft en riktigt bra dag :)

Imorgon börjar E skolan och min värdmamma ska ta C till tandläkaren och cello som hon ska börja spela. Jag kommer att bli lite ledig till och från under dagen så det blir skönt.

Nu ska jag ta en dusch och sedan titta på en film eller så!

Johanna

Slappdag

Idag har det varit en lugn och skön dag. Pratade med mamma och pappa på Skype först vilket var kul. Nästa helg är det min morfars födelesedag så då hamnar jag nog i mormors dator :)

På eftermiddagen åkte jag till gymmet och jag tänker inte säga upp medlemsskapet förens det är dags att åka hem. Är så skönt att åka dit bara för att få komma iväg från huset för ett tag.

Har fixat lite med barnens fotoböcker som jag ska ge de innan jag åker hem nästa år. Har tagit väldigt mycket kort på dem, så jag hoppas att de blir glada!

Ikväll blir det att titta på film och bara ta det lugnt. Imorgon ska jag städa mitt rum och ta mig an min garderob. Den behövs rensas för hur ska jag annars få rum med allt i mina resväskor?

Johanna

Shoppat

Idag har jag spenderat hela dagen åt shopping och oj vad det var skoj ;) Åkte först till Target för att framkalla foton men "skrivaren" eller vad det nu heter var trasig så när jag skulle hämta ut fotona så gick det inte. Tjejen som var i kassan sa att hon skulle ringa mig när bilderna var klara och de skulle inte ta något extra för det. Köpte lite välbehövliga saker från Target bland annat ett fodral till min dator. Det är rosa och jättefint! Gick också in en sväng på Marshalls och hittade en superfin tröja och en söt liten smyckesask.

Åkte sedan vidare till Crossgates Mall där jag hittade en del fina saker som fick följa med hem. Det enda som saknas nu är ett par stövlar! Gick också på bio och såg Vampires Suck och The Switch. Båda var väl sådär, men The Switch var snäppet bättre.

Har under dagen funderat på hur jag ska göra med gymmet och bestämde mig för att inte säga upp det. Ska kolla med de om jag har det "bevis" som de behöver, men annars så får det gå. Räknade på det och kom fram till att det blir en summa på 1 ½ lön, så det är helt okej. Jag kommer också att ha tid för det.

Imorgon blir det Skype med familjen hemma i Sverige vilket ska bli kul, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Eftersom jag inte kunde framkalla några foton så blir det inge scrapbook i alla fall.

Just ja, på Måndag är det Labor Day här i USA och det är en helgdag så jag behöver inte jobba! :D

Johanna

Roliga klipp


Bingolotto


WoW-Jocke

Johanna

College

Äntligen har jag anmält mig till kurser som ska ge mig 3 credits. Ville ju gå på zumba men den gruppen var full så jag fick lov att välja något annat. Eftersom att jag ringde så fick jag lov att bläddra i katalogen för att hitta något. Tänkte att jag skulle gå på pilates från första början så jag valde det. Nu när jag tittade i katalogen så såg jag att de hade aerobics vilket jag hellre skulle vilja gå på. Har skickat ett mail så förhoppningsvis går det att ordna.

Idag har jag och barnen varit till biblioteket för att låna både böcker och filmer. Så vi har ägnat dagen till att läsa böcker och tittat på en film. Min värdmamma kom hem vi 15.30 redan, väldigt skönt för mig :D

Tycker ni att jag ska säga upp gymmet?

Johanna

Senaste dagarna

Jag har jobbat som vanligt Onsdag och idag Torsdag. Jag och barnen har badat i poolen, läst böcker och varit ute i solen. Dock är det riktigt varmt ute fortfarande så sommaren är inte slut här! Jag vill att hösten ska komma nu så att man får börja använda skinnjacka, stövlar och halsduk :)

E har en liten förkylning så idag har vi mest tagit det lugnt. Skolan börjar för honom nästa vecka och C börjar inte förens veckan därefter. Ska bli skönt när skolan börjar igen för dem.

Jag har fått klart med hur jag ska ta mina 3 sista credits och det är jag så himla glad över. Jag ska skicka in min ansökan och jag ska anmäla mig till teckenspråk, ballroom dancing, zumba och självförsvarskurs. Kommer att bli fullt upp för mig under hösten fram tills December då den sista kursen slutar. En "jobbig" sak är om gymmet som jag går till. Fick brev idag om att man har skrivit upp sig som student, som jag gjorde, så måste man dels vara heltidsstuderande och lämna in bevis på vad man pluggar. Om man inte gör det så får man börja betala för ett annat medlemsskap som kostar $55. Just nu betalar jag $30 vilket jag tycker är väldigt mycket. Så jag ska nog säga upp gymmet. Kommer att gå på zumba och dans nu i höst, men också så vill jag inte betala så mycket i månaden för ett gym!

Imorgon är det Fredag och jag kommer få en check på 3 veckors lön :D Fick nämligen inte betalt direkt för veckorna i Kennebunkport så får allt imorgon istället. Nu ska jag sova!

Johanna

Kort dag

Idag behövde jag inte jobba så länge, min värdmamma var hemma vid 15.30 så det var skönt! Åkte då till gymmet för att fördriva lite tid ;)

Annars idag så har det varit playdate här hemma. Isabelle, den nya Au Pairen istället för Hannah, kom med sina värdbarn för att bada i poolen. Barnen var så glada att se varandra igen så det var kul, även om de inte höll sams hela tiden. Det har inte hänt så mycket annat idag och nu måste jag gå och sova för jag är riktigt trött.

Förlåt för ett sådant tråkigt inlägg, men de behövs också ibland :P

Johanna