Amerikansk fotboll

Idag var jag på min första Amerikanska fotbollsmatch. Förstod inte så mycket av själva spelet men det var kul ändå. Var på colleget där jag läser mina kurser och Emilie, från Frankrike, som går på teckenspråkskursen följde med mig. Hon är verkligen jättetrevlig :) Det var också regnigt och kallt så vi stannade bara under första halvleken som pågick i en timme.



Johanna

Lugn Fredag

Har varit en väldigt skön dag idag. Jobbade på förmiddagen då jag och C var hemma. Vi var ute en liten stund och sedan så tvättade jag all tvätt och sådant. Skjutsade henne till skolan och de skulle ha ett Halloweenparty på skolan så hon var utklädd till Snövit. Min värdmamma hämtade upp barnen på eftermiddagen och sedan hade E fiol så jag blev själv med C igen. Vi läste lite böcker och lekte i hennes rum.

Min värdfamilj är nu ute och äter, men eftersom att jag har kurs ikväll så skulle jag inte ha hunnit med det så jag stannade hemma. Nu ska jag fortsätta att titta på Gossip Girl :)

Johanna

Tack Emma!

Fick ett sådant fint kort av min kära vän Emma idag! Tack vännen, blev så otroligt glad :)

Idag har det varit en vanlig jobbdag med lite shopping inkluderat :P Köpte mig ett par vinterstövlar som förhoppningsvis tål lek i snön. De kostade bara 30 dollar så det var inte alls så farligt. Imorgon är det Fredag och det ska bli skönt med helg! Har dock inga planer än för min Halloween-helg, så vi får se vad som händer.

Nu kommer ni tänka såhär; varför kollar du inte med de andra!? Då kan jag svara på det att det har jag gjort och jag blir lika arg och ledsen varje gång. Man får aldrig "raka" besked om saker och ting utan alla är så veliga och säger hela tiden att de inte vet utan att de ska kolla upp eller liknande. Det är klart att de vet bara att de inte vill säga det. Eller så får man inget svar alls. Tror ni seriöst att man orkar lägga ner energi på att ens fråga då, när det har hänt så flera gånger!? Jag gör inte det och jag ger fan upp!! (förlåt för svordomen) Hur kul är det att bli bortglömd hela tiden och få lov att behöva fråga om allt hela tiden. Jag har haft det såhär tidigare innan jag började andra året på gymnasiet då jag faktiskt hittade riktiga vänner som inkluderade mig. Första året på gymnasiet är exakt som det är här och jag hatar det! Så nu vet ni det och jag vill faktiskt inte diskutera det. Ni där hemma får tycka vad ni vill!

Nu ska jag sova. God natt på er!

Johanna

Lite jobb

Idag var min värdmamma hemma från jobbet så jag själv jobbade inte så mycket heller :P Under förmiddagen så lekte jag med C medans hon städade ur min värdpappas garderob. Hon åkte sedan för att hämta upp E eftersom han bara hade halvdag idag. Vi åkte iväg och åt lunch på ett ställe där de har bagels och sådant. E hade sedan läxläsning med privatläraren och då städade min värdmamma ur Cs garderob ;)

På eftermiddagen åkte jag med C till affären för att handla till kvällens och morgondagens middag. När vi kom hem så var jag så himla trött så medans barnen gjorde kakor med min värdmamma så slumrade jag till på mitt rum.

Ska alldeles strax gå och sova. Kan inte förstå att det är Torsdag imorgon igen! Känns som att det nyss var Torsdag och att städerskan var här. Men men, det är skönt att veckorna går fort.

Johanna

Flyg önskat

Nu har jag skickat in min önskan om flygresa hem och de datumen som jag skrev var 15/2, 16/2 och 17/2 så vi får se när det blir hemfärd. Känns i alla fall bra att det inte är så långt kvar faktiskt!

Idag har det varit en vanlig Tisdag med musikklass, lite ledigt, grekiska och läxläsning. E hade "bokklubb" efter skolan så jag hämtade bara upp C och skjutsade henne till grekiska och hämtade sedan upp E. Åkte hem med honom och gjorde läxor och sedan så läste jag faktiskt för honom. Min värdmamma kom sedan hem och när min värdpappa och C var hemma så åt vi middag. De planerar att åka på semester när jag åker till Kalifornien :P Vi får se vad det blir med det.

Imorgon är det bara halvdag i skolan för E så C har ingen skola alls. Lite småjobbigt men det är bara att vänja sig. Veckorna fram till thanksgiving kommer de att ha en ledig dag varje vecka och under thanksgiving är de lediga tre dagar, hoppas att min värdmamma är ledig då också :P

Kollar på en massa olika klipp på youtube och jag hittade en sång som beskriver lite hur jag är, lite knäpp! Haha, nej då men jag har oftast inte koll och kommer med en massa konstigheter ;) Speciellt med min syster!

Johanna

Svenska Hollywoodfruar!

Äntligen har Svenska Hollywoodfruar börjat, sitter just nu fastklistrad på tv3play :)
Johanna

Pumpor!

Idag har jag gröpt ur och skurit min första pumpa! :)


Ni ser nog skillnaden på min pumpa och Cs :P


Skär ut ögon, näsa & mun


Våra pumpor!
Från vänster: E, C & jag (den minsta)

Johanna

USS Slater krigsfartyg 22/10 -10











Johanna

Nu kommer uppdatering

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra de senaste dagarna, men jag har inte varit på toppenhumör. Saknar min familj och mina vänner hemma i Sverige och det har bara känts småtråkigt att jobba de senaste dagarna.

Igår, Fredag, så hade barnen ingen skola. På förmiddagen åkte vi till en båt, USS Slater som är ett krigsfartyg eller liknande, där de hade en guidad tur. Det var så himla kallt men det var faktiskt ganska så kul. Barnen tyckte i alla fall om det :) Vi åkte sedan hem för att äta lunch och sedan pratade vi med deras förra Au Pair från Tyskland på datorn. Efter det tittade vi på Pippi Långstrump fram tills min värdmamma kom hem. E hade fiol så han åkte iväg på det med min värdmamma. Jag och C läste då lite böcker och bara tog det lugnt. På kvällen hade jag självförsvarskurs mellan 18:30 och 19:30. Kom sedan hem och åt middag och tittade sedan på ett program på tv med hela min värdfamilj.

Idag har jag varit ute och shoppat lite. Tog också en lugn stund på Starbucks vilket var välbehövligt :P Sitter själv hemma just nu. Min värdfamilj är hos en annan värdfamilj (Isabelle), men de kommer nog hem snart.



Från shoppingen idag:
Linne, jeans, plånbok, väska & ring

Johanna

Julklappshemlis

Johanna

Bonde söker fru

Ja, det är det programmet som jag sitter och tittar på nu och det är så himla roligt! Det finns en del roliga figurer i det programmet.

C har varit hemma från skolan i Onsdags och idag Torsdag. Imorgon är båda barnen lediga från skolan, så det blir lite mer jobb den här veckan. Vi ska prata med deras förra Au Pair på Skype imorgon också, så det blir roligt för dem.

Nu ska jag sova för jag är riktigt trött! Förlåt för att det inte blev en sådan bra uppdatering den här gången.

Johanna

Important departure information

Ett mail med den rubriken hade jag i min inkorg idag och det betyder att jag nu måste bestämma mig för när jag ska åka hem till Sverige. Senast den 1 November måste jag ha skickat in formuläret till Cultural Care. Annat som man ska göra innan man åker hem är att fylla i ett formulär om vilka kurser man har läst och vilka möten man har gått på. Man ska sedan skicka sin bankinformation till kontoret i Stockholm så att man får sin deposition när man kommer hem. Man kan också välja att få den till sitt amerikanska konto, men jag tar den till mitt svenska. Så nu blir det till att fundera.

Kom hem från min sista danslektion för 40 minuter sedan och det är skönt att jag har klarat av en kurs. Nu får jag Tisdagskvällarna lediga också :)

Dagen har varit bra. Läxläsningen med E gick riktigt bra idag faktiskt så det var skönt för omväxlings skull. Min värdpappa fyllde år idag också och jag köpte en guidebok åt honom om Sverige. Så att han kan börja planera sin framtida resa dit när de ska komma och hälsa på mig! Hoppas att han tyckte om den. Mina värdföräldrar var nämligen inne på deras rum när jag kom hem från dansen. Så har inte pratat med honom.

Imorgon är det Onsdag och jag ska laga middagen. Blir nog köttbullar tror jag :) Barnen har inga aktiviteter men läraren ska komma och göra läxorna med E, så då får jag bara vara med C och försöka hålla henne på övervåningen :P Men det ska nog gå bra.

Hoppas att ni alla har det bra där hemma! Vet ju inte det eftersom ni aldrig lämnar kommentarer :/

Johanna

4 möten kvar

Nu har jag varit på det 8:e Au Pair-mötet och det var precis som det brukar vara. Man kommer dit, skriver in sig på listan och sedan går man ned och sätter sig. LCCn pratar sedan i 1 timme och sedan kan man åka hem. Idag handlade mötet om höstsäkerhet, böter för fortkörning och att ha egen bil inte ingår i jobbet. Men man måste ju gå på de där mötena så det är bara att hålla ut, haha!

Dagen har gått bra, barnen har varit på bra humör men blev helt tokiga efter att mina värdföräldrar kom hem. Vid middagen ville jag bara resa på mig och gå därifrån. Men det ska väl vara sådana stunder också.

När jag kom hem nu från mötet så pratade jag med min värdmamma som stod och strök. Tydligen så ska E ha en lärare från skolan som kommer tre eftermiddagar i veckan för att göra läxorna och hjälpa honom med läsningen. Jag tycker att det är jättebra, för han behöver verkligen komma ifatt. Dock tycker jag synd om honom att han måste jobba extra hårt och att han inte får så mycket fritid, men det är samtidigt viktigt att han är på den nivån som han ska vara på. Jag berättade också att jag ville åka till Kalifornien i Januari på mina sista semesterdagar och det var inga problem. Jag har verkligen världens bästa värdmamma! Hon sa att när jag visste de exakta datumen så skulle jag prata med henne så att hon kunde börja planera med att skaffa någon som hjälper till då när jag är borta. Så nu ska jag bestämma mig för när jag ska åka och sedan är det bara att boka :)

Nu ska jag sova, men imorgon är det Tisdag och det är min favoritdag. Har också min sista danslektion imorgon, vilket ska bli skönt men också lite småtråkigt. Kommer sakna de äldre damerna och herrarna :P

Johanna

Dag 243

Är det inte jättekonstigt att jag har varit i USA i 243 dagar!? Jag tycker det i alla fall och tiden går så himla snabbt. Imorgon är det Måndag igen och veckorna bara rinner iväg. Snart är det februari och det är dags för mig att åka hem.

Helgen har bestått av shopping, barnvakt, skype, städning och bio. En mycket avslappnande och mysig helg :) Jag är redo för en ny arbetsvecka! Det är väl inte så jag kommer känna imorgonbitti när klockan ringer, men men :P

Har inte så mycket mer att berätta så ni får nöja er med ett kort inlägg idag.

Johanna

Vanlig dag

Är riktigt trött så jag ska gå och sova men tänkte att jag skulle berätta om min dag. Har inte hänt så väldigt mycket idag. Barnen har haft skola och jag var ledig ett litet tag mitt på dagen. På eftermiddagen blev det läxläsning med E och sedan var det dags för mig att laga middagen. Gjorde en sallad och vi åt lite i omgångar, haha. Alla skulle iväg förutom barnen så det var lite stressigt.

Hade teckenspråk på kvällen och jag känner att jag måste plugga mer för det är svårt att komma ihåg allt. Helst skulle jag vilja filma alla olika meningar och sådant som jag har lärt mig.

Imorgon har jag varit här i 8 månader och det kommer självklart en lista :) Lägger nog upp den under dagen då jag är ledig. Veckan har gått så fort och det konstigt att det redan är Fredag imorgon! Men det gillar vi :)

Saknar er alla där hemma! Men nu är det bara 4 månader kvar tills jag kommer hem och tiden kommer att gå så fort! All kärlek till er! (Ni vet vilka ni är)

Johanna

Min födelsedag!

Dagen har varit riktigt bra även fast det inte blev svensk sång eller gräddtårta ;)

På morgonen öppnade jag de brev som jag hade fått på posten. Det var från mormor & morfar, farmor & farfar, min faster och min familj. Min familj hade också skickat ett jättefint armband och en liten skylt med mitt namn på. C kom sedan in på mitt rum och skrek: "God morgon födelsedagsbarnet!" och hon tog mig ner till köket för att äta frukost. Min värdmamma skjutsade E till skolan och under morgonen så var jag och C ute ett litet tag. Då kommer en kvinna med blommor åt mig. De var från min mormor och morfar, TACK de var jättefina! Blev jätteglad när jag fick dem :) Vi tog det sedan lite lugnt innan det var dags för lunch.

Barnen hade fotografering i skolan idag och C skulle klippa sig innan. Hon fick en klubba efteråt och tog en extra för att ge till mig :) Hon är bara för söt! Efter att jag hade lämnat henne i skolan så åkte jag för att handla, gjorde det som en tjänst till min värdmamma. Tog ett litet tag innan jag blev klar och sedan kunde jag åka hem för att Skypa med familjen hemma i Sverige. Fick först prata med mormor och morfar för de var också inloggade. Det var så roligt och jag är så stolt över dig mormor att du kan så mycket med datorn :) Sedan fick jag prata med familjen som satt och åt kladdkaka. Snacka om att göra mig avundsjuk :P Åkte sedan för att hämta upp C i skolan. E hade nämligen tandläkartid så min värdmamma skulle ta honom.

På kvällen så gick vi ut och åt på restaurang, Milano. Min värdpappa kom hem tidigare från jobbet idag för att han inte mådde bra så han var tyvärr inte med och åt. Innan vi skulle åka kom en ny kvinna med en stor blombukett. Blommorna var från min mamma, pappa, syster och bror. De var superfina verkligen! Av min värdfamilj fick jag ett presentkort på salongen där C brukar klippa sig. Det är ett kort som är laddat med pengar så jag kan välja vad jag vill göra, antingen klippa mig, fixa naglarna eller massage etc. Blev riktigt glad! Jag åt ravioli med svamp- och gräddsås, vilket var riktigt gott! Sedan kom en från personalen ut med en chokladmoussebakelse med ett litet ljus i och min värdmamma och barnen sjöng för mig :) Helt ärligt, jag blev rörd.

Vill tacka er alla som har gjort min 20 årsdag riktigt bra och för de fina blommorna och korten som ni skickade till mig! SAKNAR ER!! <3 (<3 bara för dig pappa :P)


Blommorna och korten från familj och släkt :)


Jag och skylten ;)

Johanna

20 ÅR!!!!!

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG :D

Johanna

Mulberryväska!

Nu har jag varit och köpt min Mulberryväska på Target och det fanns bara en kvar av den som jag ville ha. Vilken tur man kan ha ibland! Så nu är jag riktigt glad :)


Johanna

Columbus Day

Nu var den här Måndagen slut också och jag har precis tittat på det senaste avsnittet av Ullared :P Det är lika roligt varje gång!

Idag har jag jobbat hela dagen från 8 till 17.30 ungefär. Barnen var lediga från skolan eftersom att det idag var Colombus Day. På förmiddagen gick vi ner till Siena College och det var perfekt väder för att gå runt, inte för kallt och inte för varmt. Vi gick hem och då ville barnen se på de filmer som vi har spelat in under tiden som jag har varit här och det är så roligt att titta på dem :) På eftermiddagen kom Isabelle med hennes värdbarn och det blev inget bråk idag.

Imorgon är det Tisdag och jag älskar verkligen Tisdagar! På morgonen är det musikklass med C, hon har skola så jag blir ledig i ett par timmar och sedan är det grekiska för henne på eftermiddagen. Fullt upp med andra ord. Imorgon när jag är ledig mitt på dagen så ska jag åka till Target för att köpa en väska från märket Mulberry. En liten födelsedagspresent till mig själv :)

Nu blir det snart sängen!

Just ja, glömde berätta en rolig sak som C sa till mig imorse. Jag ligger i min säng och halvsover så barnen kommer in och C säger: " Johanna, pappa sa att om du sover när vi vaknar så fick vi kolla på tv!" Då sa jag: "Men C, nu är jag ju vaken!" De fick dock gå ner och titta på tv medans jag låg och drog mig 20 minuter extra, haha :P

Johanna

Lövkrig

Dagen gick fort förbi, precis som jag hoppades :P Nejdå! Barnen och jag gick ner till Siena College efter att mormorn och morfarn åkt hem. De cyklade och jag gick. Helt plötsligt så startade jag ett lövkrig och det var så himla roligt. Bara springa runt och kasta löv på varandra!

Vi gick hem och tog det lugnt. Tittade sedan lite på tv och sedan åt vi middag. Efter middagen var det en film på tv som de ville se så vi tittade på den och sedan kom min värdpappa hem.

Sitter och tittar på "Ensam mamma söker" just nu så ska återgå till det. Imorgon blir det jobb igen!

Johanna

18 veckor

Så många veckor har jag kvar att jobba som Au Pair. Tiden har gått så himla snabbt! Det känns både bra och dåligt. Det som är bra är att jag snart får åka hem till min underbara familj och fantastiska vänner. Men också att jag får gå vidare med mitt liv. Det som är tråkigt är att jag måste lämna mina två värdbarn. Kommer att sakna de riktigt mycket! Det känns också konstigt att en ny Au Pair ska ersätta mig, men man var ju själv i samma situation.

Ska jobba om någon timme då mormorn och morfarn åker hem. Vet inte vad jag och barnen ska hitta på men det blir nog legobyggande och säkert en stund ute i friska luften. Min värdpappa kommer hem ikväll, hoppas att dagen går fort.

Johanna

4 dagar kvar

Ja, det är sant. Om 4 dagar, eller 3 om man ska tänka svensk tid, blir jag vuxen och är inte längre en tonåring. Jag blir då 20, den 13 oktober! Så glöm inte bort det :P

Behövde inte jobba idag vilket var skönt. Tog en lång sovmorgon på morgonen vilket var skönt. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Njutit av det fina vädret :) Imorgon blir det Skype med familjen hemma och sedan ska jag jobba.

Jag har planerat att göra en sak när jag kommer hem till Sverige och känner mig supertaggad. Men det är något som jag ska hålla för mig själv, annars kommer det att bli uppror hemma! :P

Johanna

Chokladförsäljning

Barnen hade ingen skola idag så har jobbat hela dagen. På förmiddagen gick vi ner till Siena College för att sälja choklad. De ska samla ihop pengar till någon insamling och de ska sälja 50 chokladbitar var och de kostar 1 dollar styck :P Jag har köpt en del, haha! Barnen gjorde ett bra jobb med att sälja till studenterna. De tyckte att E och C var så söta, så de köpte nog mest för den saken ;)

Efter lunch åkte vi hem till Isabelle för att ha en playdate med hennes värdbarn. Vi stannade i ett par timmar innan det blev bråk mellan pojkarna. Då var det bara att åka hem för när det händer finns det inget man kan göra för att lösa det utan det är bara att sära på dem. Den andra pojken får utbrott och blir riktigt arg, så det är bäst att inte låta de leka.

Min värdmammas föräldrar är här nu och de ska stanna hela helgen. Mina värdföräldrar ska nämligen på bröllop i New York. Tror inte att jag behöver jobba imorgon men på Söndag ska jag jobba från klockan 13, då de åker hem, fram tills min värdpappa kommer hem.

Ikväll har jag självförsvarsklass och när jag kommer hem ska jag gå och sova direkt, haha! Jag är så trött även fast jag fick sova lite längre imorse.

Johanna

Inte så mycket nytt

Har varit en vanlig arbetsdag idag. Det har verkligen regnat hela dagen och det är riktigt tråkigt. Man blir så trött också. Ska försöka att gå och lägga mig snart så att jag är pigg imorgon. Var så trött imorse plus att sängen var alldeles för varm för att jag skulle vilja lämna den.

Hinner inte göra någonting roligt med barnen på eftermiddagarna för E har så mycket läxor och det tar så lång tid att göra dem. I förrgår tog det 1 ½ timme att göra läxorna och då hade han läsningen kvar när min värdmamma kom hem. Det är så jobbigt att göra läxorna med honom också för han har jättesvårt att koncentrera sig. Barnen har ingen skola på Fredag så vi ska ha en playdate med Isabelles värdbarn på eftermiddagen. På Måndag nästa vecka har de heller ingen skola så helgen kommer att bli extra lång för dem. Men för mig blir det att jobba hela helgen. Som tur är så kommer min värdmammas föräldrar hit så jag behöver inte göra allt själv :)

Förövrigt så har världens bästa storasyster födelsedag imorgon Torsdag! GRATTIS Emelie, hoppas att du får en underbar födelsedag så hörs vi på Skype på kvällen svensk tid. ÄLSKAR DIG!

Nej Johanna, nu behöver du sova!

Johanna

Ledig stund över

Ska alldeles åka iväg för att hämta upp barnen från skolan men tänkte bara berätta att det som är kvar nu är att fråga mina värdföräldrar om jag kan ta semester i Januari och sedan kan jag boka resan till Kalifornien! Hoppas hoppas :)

Förresten mamma och pappa, fick kortet från Malta imorse!

Johanna

Shontelles ny skiva..

..är nu min! :) Den är riktigt bra och jag skulle nog inte ha tänkt på att köpa den om jag inte hade sett henne uppträda i helgen.

Är ledig ett litet tag nu och har precis druckit upp min chai latte. Det var ett tag sedan som jag drack en sådan, men det är så kallt ute så jag behövde värma upp mig :P

Har anmält mig till steg 2 i teckenspråk och den kommer att börja efter den kursen som jag går nu. Tycker att det är riktigt skoj men sen är det alltid bra att få ihop lite extra timmar utifall att jag inte skulle kunna gå på någon annan klass. Till exempel så tog jag fel på tiden i Fredags så jag missade självförsvarsklassen. Ikväll är det aerobics som gäller och sist var det så jobbigt så jag höll nästan på att dö, men det kan också ha med att göra att jag var förkyld men nu är jag frisk! Har också sagt upp gymmet så efter den 3 november kan jag inte träna där mer. Känner att det är så onödigt att betala 55 dollar i månaden och jag har ju inte så långt kvar här. Jag får väl bli tjock då, haha! Men jag tror att min familj kommer att välkomna mig hem ändå ;)

Johanna

God natt!

Ska alldeles strax gå och sova men jag ska väl ge er en uppdatering om min superintressanta dag. Det jag har gjort idag är att städa mitt rum, skypat med familjen hemma i Sverige, gjort upp en plan för Kalifornienresan och läst min bok. Umgicks inte så speciellt mycket med min värdfamilj den här helgen, men jag kan inte göra det hela tiden heller. Men så fort man håller sig för sig själv en hel dag så tror de att man mår dåligt eller har gått upp i rök :P Men det var ju inte så att de kom och knacka på heller.

Just nu känner jag inte för att jobba imorgon, så jag hoppas att jag kan sova bort den känslan. Inte heller långt kvar tills jag fyller 20 år har jag kommit på! Vad ska jag räkna ner till sen efter det? Förhoppningsvis en resa till Kalifornien :)

Johanna

Applestock Music Festival 2/10 -10


Shontelle


Shontelle


Good Charlotte


One Republic


One Republic

Johanna

Musikfestival

Idag var det hur fint väder som helst och jag åkte till Altamont Fairgrounds för att gå på Applestock Music Festival. Några av artisterna som uppträdde var Shontelle, One Republic och Good Charlotte. Det var riktigt kul och det höll på hela dagen. Var trevligt att träffa de andra tjejerna, eller ja vissa av de i alla fall. Orkar inte ens gå in på det.

Imorgon blir det Skype och sedan ska jag planera. Nu ska jag få det klart med resan! Har bestämt mig för att åka på en bussresa i Kalifornien för mina sista semesterdagar och sen om jag kan spara ihop tillräckligt med pengar så åker jag någon annanstans under min resemånad. Annars så åker jag hem direkt efter när mitt år är slut.

Johanna

Längtar tillbaka

Idag längtar jag tillbaka till studenttiderna.
Här har ni ett klipp från utklädnadsshowen som min klass medverkade i, juni 2009!

Johanna

Nästan helt frisk

Känns så skönt att förkylningen och locken för öronen börjar att försvinna. Tänkte på det när jag körde hem från teckenspråksklassen ikväll att jag inte hade så mycket lock för öronen. Jippi!!

Idag har det regnat hela dagen. Jag och C stannade inne på förmiddagen för att titta på Barnen i Bullerbyn och Lotta på Bråkmakargatan :) Mycket mysigt var det! Skjutsade henne sedan till skolan och jag åkte till affären för att handla. Min värdmamma hade bett mig att handla lite och jag skulle också handla till kvällens middag. Hämtade upp barnen vid 15.00 och vi åkte sedan hem för att göra läxor. Hann inte göra så mycket mer med dem för jag skulle börja med maten. Gjorde köttbullar :) Åt mat själv och sedan fick jag lov att vänta på att någon av mina värdföräldrar skulle komma hem. Min klass började vid 18.30 och vid 18.15 kom min värdmamma hem, min värdpappa skulle egentligen ha kommit hem före men det verkar som att han fick lov att jobba över för han var inte ens hemma när jag kom hem vid 21.00.

Fick också reda på imorse att mina värdföräldrar har bestämt sig för att tacka ja till Sarah från Tyskland. Tror att det kommer att bli jättebra.

Johanna