Måste packa

Jag måste också sova för jag är riktigt trött, men jag ska ge er en uppdatering först :P

Dagen började med att vi åkte in till Albany för att turista lite. På Empire State Plaza åkte vi upp till ett observation deck och därifrån kunde vi se hela staden. Visste inte att det fanns och det var gratis, bra gjort pappa! Åkte sedan till Taco Bell för att äta lunch och efter det tog vi en sväng till Saratoga Springs. Där gick vi i Congress Park, shoppade lite och åt glass på Cold Stone. Väldigt trevligt med andra ord :) Hann också med att se Saratoga Lake och Saratoga National Historic Park, men det blev bara korta besök. Åkte sedan hem mot Albany och deras hotell. Vi lyckades också hitta ett ställe att äta middag på och nu är jag hemma i mitt rum.

Imorgon åker vi iväg mot Niagarafallen och Buffalo. Så jag måste packa lite nu innan jag går och lägger mig. Tar resten imorgonbitti. Efter våra första stopp så ska vi ner mot Washington DC, så vi blir nog borta fram tills på Onsdag eller Torsdag. Tror nog inte att datorn får följa med utan ni får klara er utan mina uppdateringar på några dagar. Nu ska jag ha semester!

Johanna

Uppdatering

Måndag: Mina föräldrar skulle hyra bil så jag och C åkte till hotellet för att hämta upp de och sedan till flygplatsen för att hämta upp bilen. Vi åkte till lekparken innan vi hämtade upp E från tennisen. Jag åkte hem med barnen för att fixa lunch och sen kom Hannah med sina värdbarn för att bada i poolen. Mina föräldrar och lillebror kom också förbi för att ta ett dopp :) På kvällen bjöd mina värdföräldrar på pizza och det var riktigt gott!

Tisdag: E hade läsning på förmiddagen så jag och C tog vår vanliga runda till biblioteket. Vi fick sällskap av mitt Sverige-besök :) När han var klar åkte vi hem för att äta lunch och sen tog jag C till baletten. Eftermiddagen spenderade vi alla vid poolen. På kvällen åkte jag och min familj till Albany Pump Station för middag, vilket var trevligt. Efter middagen åkte vi till Target och sedan till deras hotell.

Onsdag: E hade läsning och då var jag med C på målning. Efter att vi hade hämtat upp E så åkte vi hem för att äta lunch. Min familj kom på eftermiddagen och vi åkte då till Cohoes Falls. Det var inte lika mycket vatten där som det var när jag och min syster var där, men det var fint ändå. Vi avslutade dagen med att bada poolen och senare åt jag och min familj middag på en italiensk restaurang vilket var jättegott. Åt nog den godaste efterrätten någonsin som kallades chocolate dream, den bestod bara av choklad :)

Torsdag: Vi tog en utflykt till Howe Caverns som är en grotta ca 1 timme härifrån. Nere i grottan är det 52 F så man fick lov att ha en långärmad tröja. Vi fick en guidad tur som var väldigt bra och barnen älskar verkligen att vara där (de har varit där några gånger). Det var kul att göra en utflykt också till ett ställe där jag inte hade varit förut :P På eftermiddagen badade vi lite i poolen och på kvällen åt jag och min familj middag på Cheesecake Factory. Det blev pizza och sedan en cheesecake med äpplen, den smakade som äppelpaj :)

Idag Fredag blev jag ledig hela dagen för att mina värdföräldrar är hemma så de tyckte att jag skulle spendera hela dagen med min familj. Det tackar jag för! :)

Johanna

Förlåt!

Hinner verkligen inte blogga nu om dagarna, har fullt upp med att jobba och umgås med mina föräldrar och lillebror. Får se när jag hinner skriva ett inlägg för de kommande dagarna, men vi har det i alla fall jättebra!

Johanna

Dagarna i NYC

Torsdag: Jobbade hela dagen och klockan 18.30 tog jag bussen in till New York City. Jag var ganska så nervös och väldigt förväntansfull över att träffa mina föräldrar och lillebror. Såg de direkt när jag hoppade av bussen och det är svårt att beskriva känslan som jag hade, men allt var bara så himla bra! Vi började promenera upp till hotellet och stannade vid en Starbucks på vägen. Jag sov dock inte så väldigt mycket den natten, jag var väl fortfarande överväldigad :P

Fredag: Vi åt frukost ute på en liten restaurang och det blev en omelett för min del. Vi tog oss sedan ner till Greenwich Village och strosade runt där. Vi hittade bla på Washington Square Park och ett kafé där en scen ur filmen "Just my luck" med Lindsay Lohan spelades in, haha! Det var dock stängt så vi fick ta vår fika på ett annat ställe. Åkte sedan upp till Midtown och Times Square för att gå på Madame Tussauds, vaxmuseét. Det var som det i London men jag älskade det :P Där gick vi och såg Trollkarlen från Oz i 4D och det var en speciell upplevelse. Man hade 3D-glasögon på sig och när det small i filmen så vibrerade stolen man satt i. När en hink med vatten hälldes ut fick man en liten sprej av vatten själv i ansiktet och när vinden blåste fick man en liten vindpust i nacken. Det var riktigt häftigt och kul! När det var dags för att tänka på middag så åkte vi ner till Chinatown. Efter lite kinamat så gick vi för att leta på Brooklyn Bridge och den hittade vi på så småningom. Det var riktigt varmt under hela dagen även fast det regnade en del på förmiddagen. Vi åkte trötta tillbaka till hotellet för att äta glass :)

Lördag: Den varmaste dagen under helgen och vi begav oss ner till Frihetsgudinnan. Vi skulle ta båten ut till Liberty Island så vi fick köa i ca 1 ½ timme för att komma på en båt. Plus att min pappa fick köa för att köpa oss biljetter. Vi kom ut till ön och vi åt lunch nästan direkt. Tog en del bilder både på New York Skyline men också på Frihetsgudinnan själv. Sen var det dags att ta båten till Ellis Island dit immigranterna kom till. Vi stod i kö extra länge eftersom vi inte fick plats på den första båten. Det var riktigt varmt och det fanns ingen skugga där vi stod så solen lyste riktigt starkt. Jag började känna mig yr så jag satte mig ner tills det var dags att gå på båten som då hade kommit. När vi precis kom fram till rampen så snurrade det till och jag kommer bara ihåg att min mamma frågade hur det var och jag sa att jag höll på att svimma. Rätt som det var så satt jag på huk och jag hör bara en mansröst som säger att jag inte kan gå på båten utan tar med mig till sidan där det fanns skugga. Jag fick vatten både att dricka och över mig. De tillkallade till och med sjukvårdspersonal som kom för att kolla så att allt var bra. Efter att de kollat min puls ett par gånger så bestämde de att jag skulle få följa med de in till ett vilorum där det fanns AC så att jag skulle kylas ner. Fick åka i rullstol dit vilket enligt mig var helt onödigt men ville inte säga ifrån heller :P Fick till slut gå därifrån och vi fick gå före i kön för att komma på båten som då var där. Vi åkte direkt tillbaka till New York City och tog oss till hotellrummet där en skön dusch väntade. Senare på kvällen gick vi ut och åt på Friday's och vi strosade också runt på 5th Avenue. Jag somnade som en stock den kvällen.

Söndag: Eftersom att vi skulle åka till Albany vid 14:45 så bestämde vi oss för att hålla oss runt hotellet under förmiddagen innan det var dags att åka till bussen. Vi strosade runt i Central Park vilket var väldigt mysigt. Dock var det väldigt varmt men vi klarade det, haha! Köpte lunch och satte oss på en parkbänk för att äta den och sen var det dags att hämta våra resväskor och bege oss mot bussen. Det var riktigt kaos vid bussarna, men vi kom på rätt buss och var nu på väg hem. Efter 2 timmar och 45 minuter var vi i Albany och eftersom ingen av mina värdföräldrar kunde hämta upp oss eftersom det hade strulat till sig så hade min värdmamma beställt en taxi som skulle komma, men det kom ingen taxi så vi gick upp till tågstationen och fick därifrån tag på en taxi som körde oss hem. Vi åkte sedan till hotellet som de skulle bo på för att checka in och sen blev det middag på Applebee's. Skjutsade de tillbaka till hotellet, stannade kvar där en stund och sen åkte jag hem för att sova.

En underbar helg i den älskade staden New York City. Nästa besök blir nog till hösten, det blir ju så varmt på sommaren.

Johanna

Tillbaka

Är tillbaka från New York City men jag är trött så det blir uppdatering imorgon skulle jag tro. Nu - SÄNGEN!

Johanna

100 % redo!

Men har inte packat till 100 % än, haha :P Det är bra att jag har hela dagen på mig imorgon för just nu känner jag mig för trött för att packa. Fick ett meddelande idag på facebook från min mamma där hon skrev: "Grattis på namndagen! Ses imorgon." Hur konstigt känns inte det!?

Idag har det varit en dag full av aktiviteter. E hade läsning på förmiddagen och C hade sin målning, så det blev till att hämta upp E lite senare än vanligt. Vi åkte hem och åt lunch och sen gick barnen upp på Es rum för att lyssna på en CD-bok. Jag satt då nere i soffan och andades ut :P Vid 14.00 åkte vi till mataffären för att inhandla ingredienser till kvällens middag som blev svenska köttbullar! De blev väldigt goda :) På eftermiddagen jobbade de lite i sina böcker och sen lekte de själva medans jag höll på med middagen.

Nu på kvällen har C hjälpt mig att bestämma vilka kläder som jag ska ha med mig till New York City. Hon är ju för rolig. Bestämde mig för ett plagg som hon valde, de andra fick åka in i garderoben igen :P

Ska fixa med en massa nu och sen ska jag sova. Jobbar faktiskt imorgon innan bussen går vid 18.30. Det kommer inte att bli något bloggande under de kommande dagarna så ni får vänta tills på Söndag, men jag tror att ni överlever! Jag ska i alla fall njuta av de här lediga dagarna med min familj och det ska bli superkul :)

Johanna

Vilken dag!

Under dagen har E haft sin läsning, jag och C var då till biblioteket i Clifton Park och sedan åkte vi till Starbucks haha :P Åkte hem för att äta lunch och C hade sedan balett. Vi kom hem från det och vi hade ett litet snack och jobb i deras böcker. E hade fiol vid 15.00 så vi åkte iväg för det. Slutade jobba vid 17 ungefär och satte mig då med min bok.

Dagen avslutades med att leka jaga ute på gräsmattan med barnen. Under de 15 minuterna var jag så himla glad och jag har verkligen de bästa värdbarnen någonsin! De är som mina småsyskon och vi har så kul tillsammans :) Ibland kan det vara jobbigt att ta hand om dem, men vi har definitivt fler roliga stunder än tråkiga.

Idag fick jag också en check på två veckors lön plus pengar som jag lagt ut på mat under veckan som jag var själv hemma. Så nu har jag tagit ut pengar till New York City. Kan inte fatta att jag snart kommer att få krama om min mami och papi! Självklart ska det bli underbart att krama om lillebrorsan också, kan knappt bärga mig! :D

Johanna

Blandat 19/7 -10


Poolen


Jag + poolen :P


Favoritbild :)


:)

Johanna

Inte långt kvar

Om 3 dagar vid den här tiden kommer jag att sitta på en buss till New York City. Förmodligen se hela Manhattan innan bussen går genom Lincoln Tunnel, haha! Sen ska jag kliva av och förhoppningsvis se mina föräldrar och lillebror stå och vänta (om de hittar och är i tid). Ska bli väldigt roligt att ha de här!

Idag har dagen gått väldigt snabbt. E hade tennis på förmiddagen så jag och C var hemma själva. Passade på att tvätta mina handdukar och badrumsmatta och jag dammsög också mitt rum. Vi hämtade upp E vid 12 och åkte sedan hem för att äta lunch. Efter lunchen tog vi ett dopp i poolen men det började regna så vi fick gå in. Vi bakade då chokladbollar och de blev goda. Min värdmamma tycker verkligen om dem! Barnen jobbade sedan i sina böcker och jag gjorde iordning lite frukt som snack plus att vi hade chokladbollarna.

Vi lekte inomhus fram till 16.30 ungefär då vi städade upp och gick sedan ut för att spela lite basket. Min värdpappa kom hem strax efter 17 och jag slutade då för dagen.

Det som jag skrev innan det här inlägget är något som vekligen händer med mig just nu. Man kommer hit utan att känna en enda person och man ska lära känna familjen som man bor hos och man ska också lära känna nya vänner. Allt det här har fått mig att tänka på hur jag har förändrats som person och innan jag åkte hit kände jag inte så mycket av det men nu när man har varit ifrån sina nära och kära ett tag så påminns man om hur bra man faktiskt hade det hemma. Jag åkte hit för att få uppleva något nytt och komma bort från min tråkiga vardag hemma. Nu när jag är här längtar jag tillbaka till mitt riktiga liv. För att här lever man i en bubbla och det är som en paus från sitt liv. Det är som att man trycker på pausknappen och ett år senare så trycker man på play igen. Det är konstigt men sant. Ibland är jag bara så glad över att jag inte behöver sitta på Arbetsförmedlingen eller på någon föreläsning på högskolan. Tror nog aldrig att man blir riktigt nöjd!

Johanna

Ny människa

Man förändras verkligen när man åker bort från sin familj och vänner. Man vet verkligen vilka man älskar och de som man vill ha i sitt liv. Jag är beredd att lägga allt jobbigt som tidigare har hänt bakom mig och bara se det som är här just nu och det som är framför mig. Kommer bli alldeles för djup om jag fortsätter, så jag sätter punkt.

Johanna

Helgen

Jag har hunnit med en del den här helgen vilket känns bra :) Har bland annat gymmat, skypat med familjen hemma, suttit på Starbucks med en bok, badat, varit i shoppingcenter i Saratoga Springs och städat mitt rum. Nu sitter jag och kopierar över bilder till CD-skivor vilket går hur segt som helst :P

Om 4 dagar sätter jag mig på bussen till New York City där jag ska möta upp mina föräldrar och lillebror. Ni anar inte hur förväntansfull och glad jag är! Det ska bli så himla roligt att se de igen :) Måste börja fundera på vad jag ska packa med mig. Det kommer säkert att bli jättevarmt så tunna kläder är det som gäller!

I veckan blir det jobb som vanligt och jag planerar att åka till gymmet på Måndag- och Tisdagkväll. På Onsdag ska jag packa och sen på Torsdagen blir det först jobb och sen så åker jag. LÄNGTAR!!

Johanna

Helg, igen

Så var det Fredag igen, det är helt sjukt vad veckorna går fort!

Idag har jag hunnit med att tvätta alla kläder i min och barnens tvättkorgar, badat i poolen, haft "skola" med barnen och ett litet dansparty. Nu sitter de och tittar på tv medans middagen blir klar.

Jag vet inte än vad jag ska göra i helgen. Ska i alla fall hinna med gymmet och städning av mitt rum. Det är jobbigt när det blir så väldigt varmt så att man knappt kan vara ute. Men jag ska väl hitta på något!

Känner mig duktig som inte har handlat kläder på 2 veckor, haha! Ska hålla mig ifrån det tills jag åker till New York City nästa vecka. Då ska jag besöka den nya Forever 21-butiken på Times Square, den som har 4 våningar :) Är helt säker på att mina föräldrar och lillebror kommer att älska den :P

Johanna

Varm dag

E hade läsning idag mellan 9.30 och 11.30 så då passade jag och C på att besöka biblioteket i Clifton Park. Det var mycket större än det som vi brukar åka till. Så nu vet jag vad vi alltid ska göra när E har läsning. Efter att E var klar åkte vi till mataffären för att handla till middagen.

Vi kom hem och städerskan var fortfarande kvar. Tänkte då att barnen kunde få bada i poolen innan vi skulle äta. E var först med att hoppa i men C hann inte innan hon slog i lilltån i marken och halva tånageln gick av. Så det var bara att gå ut från poolen och plåstra om henne. Vi hade vår lunch och sedan lekte vi lite inomhus. Barnen jobbade i sina böcker, E har matte och C har alfabetet, i ca 1 timme innan vi hade lite fruktsallad.

Lite senare tog vi ett dopp i poolen och den här gången låg det en liten chipmunk (vad är det på svenska?) där, eller i filtret. Ville absolut inte ta upp den därifrån så den fick ligga kvar tills min värdpappa kom hem :P Började sedan med middagen vid 17.30, sallad :) Som blev mycket god!

Någon som kan förstå att jag har varit borta i 5 månader!? Jag kan knappt det. Trodde aldrig att jag skulle klara det när jag fortfarande var hemma i Sverige. Men nu sitter jag här och ser fram emot de kommande 7 månaderna som jag har kvar i detta land. Eller tycker ni att jag ska förlänga?

Johanna

Jobbaholic

Vad skönt det är att ta en dusch efter en lång arbetsdag! För idag har det varit en lång dag. Jobbade lite extra eftersom mina värdföräldrar behövde jobba över idag. Min värdpappa har jour 12 dagar i sträck och kommer hem lite senare på kvällen, men är fortfarande tillgänglig om det är så att de behöver honom på sjukhuset. Min värdmamma jobbade på ett experiment som hon har hållt på med ett tag och hon lyckades få till det idag :)

Dagarna går rättså snabbt ändå. E har tennis två dagar i veckan och de andra tre dagarna har han läsning, plus en dag fiol. C har balett en dag i veckan och idag hade hon målning som hon ska fortsätta gå på varje vecka. Dagarna går ändå snabbare när solen skiner och vi kan bada i poolen, men som idag så var det regnigt och mulet mest hela dagen så det blev lite långtråkigt ett tag. Anledningen kan också ha varit att jag hade lite huvudvärk.

Så nu vet ni vad jag har gjort den senaste tiden, jobbat! :P

Imorgon har jag varit här i 5 månader! Tiden går så sjukt snabbt och om en vecka kommer mamma, pappa och lillebror hit :D Jag längtar sååå mycket!

Johanna

11/7 -10

 


The Script - Breakeven


Miley Cyrus - The Climb


Melanie Fiona - Monday Morning

Johanna

Trött

Är riktigt trött just nu och jag vet inte varför. Har lite huvudvärk också så kan det ha med värmen att göra.

Åkte till gymmet efter att jag ätit lite lunch. Var skönt att komma tillbaka dit :P Det var ett tag sen man var där. Annars har jag läst min nya Cosmopolitan och funderat på vad jag ska hitta på i veckan. Imorgon är det Au Pair-möte, lite mindre kul men jag får i alla fall träffa de andra tjejerna. Tror att det har kommit en ny svensk till området också :) Skulle vara kul!

Johanna

I finished it!

ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAR!! Silver Bay-läxan är nu officiellt klar :D Ska kolla igenom allt en extra gång och sedan maila iväg det. Så imorgon på Au Pair-mötet kan jag fylla i att jag har tagit 3 credits, jippi!

Johanna

Inte ensam

Sitter nu i mitt rum och är superglad över att min värdfamilj har kommit hem.

Hämtade upp de på flygplatsen, men de visste inte att jag skulle komma :P Så de blev väldigt överraskade och glada över att de inte skulle behöva ta en taxi. C var ledsen för att hon glömde en leksak som hon fått från Mc Donalds på flygplanet men sken upp som en sol när hon fick syn på mig :) Det var riktigt kul att se de igen. Förstå vad jag ska sakna de när jag åker hem till Sverige.

Jag hade förberett middag och då blev mina värdföräldrar ännu mer glada :) Fick ett par jättefina örhängen som de hade köpt åt mig där borta. Blev så glad!

Nu ska jag nog gå och sova. Imorgon blir det skype med familjen hemma i Sverige. God natt!

Johanna

Tack!

Johanna

Typiskt

Det regnar!! :( Åker nog iväg i alla fall, men först en dusch.

Saknar er alla hemma i Sverige. Älskar er!

PS. Somnade till i poolen igår och nu är jag ganska så solbränd på ryggen, haha! Ser sjukt roligt ut.
Johanna

Sovdags

Är klar med den första delen på min Silver Bay-läxa och har nu skrivit 3 av 5 sidor på andra delen. Men nu tror jag inte att jag orkar skriva så mycket mer utan jag går nog och sover istället.

Den här Fredagen har varit väldigt avslappnande. Låg vid poolen i ca 3 timmar under dagen och sen har jag jobbat med min läxa :P Imorgon kommer min värdfamilj hem och jag ska hämta upp de på flygplatsen vid 18.30. Ska bli skönt att de kommer hem, saknar de faktiskt. Speciellt på kvällen för det är lite läskigt/ensamt att sova själv i ett stort hus. Men nu är det bara en natt till.

Imorgon ska jag åka iväg på en liten utflykt. Tar med mig GPSen och ser vart den tar mig ;)

Johanna

Grattis!

Idag fyller min systers katt år och tyvärr så fick hon lov att påminna mig om det. Förlåt Lillemor! Därför får du ett alldeles eget inlägg :) Love you, min lilla kattbästis!



Johanna

Homework

Sitter just nu och skriver på min läxa till Silver Bay. Vill verkligen bli klar den här veckan eftersom jag vet att jag inte kommer orka skriva efter en arbetsdag. Så nu kämpar vi på!

Johanna

Mycket gjort

Idag har jag hunnit med allt det som jag skulle göra.

Vaknade vid 9.30, så skönt att sova lite längre på morgonen. Åt frukost och åkte sedan iväg till Target för att framkalla foton. Efter det åkte jag till Crossgates Mall för att klippa mig. Det tog högst 10 minuter, haha! Frisören var riktigt snabb och det kändes som att hon bara klippte av håret och sen betalade jag :P Kostade 17 dollar så det var billigare än vad jag betalar i Sverige. Tror att jag klippte av 10 centimeter, så nu är det kort :)

Gick sedan på bio och såg Eclipse, mycket bra film. Var riktigt varm när jag kom hem vid 16.00 så jag tog ett dopp i poolen :) Så glad över att min värdfamilj har pool. Det är rena lyxen!

Nu sitter jag och tittar på tv och ska fixa lite glass, för det är jag riktigt sugen på :)

Johanna

Våra fågelungar 6/7 -10







Johanna

Blandat 6/7 -10


Biblioteket


Dockhuset på biblioteket var från IKEA :)


Jag möblerade ett svenskt rum :P


:)


Vår fina gräsmatta :P


Vår stenhög på garageuppfarten

Johanna

Cheesecake Factory 30/6 -10


Inne på Colonie Center innan Cheesecake Factory


Josefin, jag & Aneta


Alla tjejer
Aneta, Gaby, Silke, Dawn, Oma,Matty, Jennie, Josefin & jag


Happy girls!


Kommer sakna dig Jennie!

Johanna

6/7 -10

 
Miley Cyrus - I Can't Be Tamed


Ne-Yo - Beautiful Monster


Michael Bublé - Haven't Met You Yet


Train - Drops Of Jupiter

Johanna

Silver Bay 25-27/6 -10


Hotellet där jag bodde


Vackert


Auditorium


Liten kyrka


Älskar de här blommorna


Lake George

Johanna

Förkyld

Dag 2 på min lediga vecka har gått och jag har verkligen vilat upp mig idag. Jag är lite förkyld och jag känner att jag behöver ta det lite lugnt. Åkte för att utforska en utsiktsplats som ligger i Albany men det var inte så bra. Man såg rättså bra men det var synd att motorvägen var i vägen.

Har också kollat på film. Såg New Moon, så nu kan jag titta på den tredje filmen :) Blir nog bio imorgon. Ska då också klippa mig och fixa med en massa andra saker. Hoppas att jag har mer energi imorgon.

Njuter i alla fall av att ha huset för mig själv. Men måste erkänna att det blir lite ensamt ibland.

Johanna

Lugn Lördag

Vilken underbart skön dag det har varit idag. Har varit avslappnad hela tiden!

Sov till 9.30 ungefär men gick inte upp förens vid 10.15 :P Gick ner och åt frukost och vid 12.30 ungefär så begav jag mig till The Crossings med min bok. Var där i ett par timmar och njöt i solen innan jag åkte hem för att ta ett dopp i poolen. Simmade runt där ett tag och nu har jag tagit en dusch. Snart är det nog middag och efter det ska jag sätta mig i sängen och titta på en film.

Har hittat en jättebra sida där man kolla på film direkt i datorn. Fick tips om den under helgen i Silver Bay :P Så har nu skrivit en lista med filmer som jag vill se. Det är nämligen gratis den första månaden så jag planerar att avsluta medlemsskapet efter en månad, men annars så kostar det $9.

Hoppas att ni också hade en trevlig Lördag! :)

Johanna

Semester!

Nu har min första semester börjat och det är inte ens min "riktiga", haha! Nu ska det njutas för fullt :) Har precis tagit en välbehövd dusch och ska nu börja med min to do-lista. Rätt mycket som jag ska hinna med samtidigt som jag ska hinna njuta av ett tomt hus. Min värdfamilj åker inte förens på Söndag, men det betyder ju inte att jag inte kan börja njuta redan nu!

Dagen har varit som vanligt idag men en äcklig grej hände. Barnen ville bada i poolen på eftermiddagen och jag skulle därför ta bort överdraget och hittar då en liten mullvad som ligger och flyter runt, död. Usch, och jag fick ju lov att fånga upp den i håven och slänga ut den i buskarna. Visste inte att de var så små, men tydligen är de ca 15 cm.

Nej, dags att tänka på annat!


Vadå för mycket rosa!? :P

Johanna

Mycket jobb

Idag har det varit en vanlig sommarlovsdag med camp, lekpark, bibliotek och läsning. Mina värdföräldrar är ute på middag med några vänner så jag jobbar fortfarande. Efter Es läsning så åt vi middag på Applebee's vilket var gott :) Nu har jag nattat dem men C ligger och pratar så vi får se när hon somnar :P

Nu måste jag skriva på min läxa som jag måste göra för att få mina 3 credits för Silver Bay-kursen. Wish me luck!

Johanna