Avsked

Den här dagen har gått så himla snabbt! På förmiddagen åkte jag och C till The Crossings för att möta upp Hannah och hennes värdbarn för en playdate. Silke var också med och Tanjas värdbarn, dock med deras förra Au Pair eftersom Tanja själv är bortrest. Vi var där i 2 timmar innan vi åkte hem för att äta lunch.

På eftermiddagen åkte vi för att hämta upp E från camp och vi åkte sedan hem för snack. E hade läsning idag också så vi åkte till Clifton Park för att lämna av honom där.

Jag slutade jobba för ca 30 minuter sedan och jag ska hoppa in i duschen snart. Sedan blir det Cheesecake Factory vid 20.00 :)

Johanna

Balett

Idag har det varit en vanlig jobbdag med mycket bilkörande. Först blev det att skjutsa E till hans camp. Sen blev det att åka hem med C. Tvättade lite och efter lunch åkte vi till Albany där C hade sin första balettlektion och hon tyckte jättemycket om det. Hon var så söt i sina kläder :)

Vi åkte hem och hämtade sedan upp E på eftermiddagen. Var hemma en liten stund innan det var dags att åka till stället där E tar lektioner i läsning. C och jag åkte hem och vid 17.30 kom min värdpappa hem och jag slutade att jobba.

Imorgon blir det playdate med Hannah och på kvällen blir det Cheesecake Factory för att säga hej då till Jennie som ska åka hem. Tråkigt att hon åker härifrån, men jag är samtidigt glad att hon själv mår bra över sitt beslut. Vi får ses sen i Sverige! :) 

Johanna

Syster på besök


Allt som Emelie hade med sig till mig :)


Vi besökte Saratoga Springs :)


Emelie var självklart också med!


Karusellen var stängd :(


Så vi tog kort med hästen istället :P


Jag med :P


Jag älskar Cold Stone!


Cohoes Falls


Cohoes Falls


Systrar vid Cohoes Falls


Vem blir sugen? :)


Flera kvällar blev det kortspel på Starbucks


The Egg + jag i downtown Albany


Hihi


Vi hamnade sedan i New York City!


Kakmonstret


Älskar dig min kära syster. Du är min bästa vän!
Hoppas du kommer på besök snart igen :)

Johanna

Födelsedagsfirande

Har varit en rättså lugn dag idag måste jag säga. E var på Science Camp mellan 9 och 15 så jag och C var själva mesta delen av dagen. Vi var först till lekparken och sen biblioteket. Åkte sedan hem för lunch och sedan hade vi lite "skola". C övade på att skriva A, B, C och D och det går ganska så bra :P Hon har väl inte direkt tålamod till att sitta still och skriva.

På eftermiddagen åkte vi för att hämta upp E och sedan åkte vi hem. Barnen hade lite snack och sen spelade de fotboll. De var väldigt svettiga efter det så de fick ta ett dopp i poolen. Min värdmamma kom hem lite innan 18 och då gick jag upp till mig för att ta en dusch. Fixade iordning mig och åkte sedan till Mathilda för att fira hennes 21-årsdag. Det var väldigt trevligt :) Så tack för att du bjöd mig Mathilda och grattis igen!

Ska alldeles strax gå och sova. Så måste borsta tänderna nu :P

Förövrigt så ska C börja med balett imorgon och hon är väldigt excited, haha!

Johanna

Ledigt

Gick igenom sommarschemat med mina värdföräldrar igår kväll och det verkar som att det kommer bli fullt upp. Nästa vecka ska de åka till North Carolina men jag kunde inte följa med eftersom det inte fanns något extra rum. Min värdpappas syster från Argentina skulle komma och hon skulle ta med sig sin barnvakt. Men jag hänger inte läpp för det utan jag blir ledig den veckan. Grejen är då att jag antingen kan ta den veckan som min "riktiga" semester eller jobba någon helg framöver när mina värdföräldrar åker bort. Frågan är då hur det kommer att gå. Jag får ju bara jobba 10 timmar per dag och 45 timmar i veckan :/ Jag vill ju inte ta nästa vecka som min "riktiga" semester, eftersom jag gärna vill hinna planera och spara ihop pengar.

Så nu funderar jag på att åka till Boston i några dagar. Grejen är bara att jag inte har så mycket pengar. Jag vill gärna ha tips på vad man ska se och göra i Boston :)

Sommaren kommer i alla fall gå fort, det känner jag på mig. Och snart kommer mina föräldrar och lillebror också!

Johanna

Silver Bay

Nu ska jag uppdatera er om min helg på Silver Bay!

Silver Bay är ett ställe som ligger vid Lake George ungefär 2 timmar från där jag bor. Kursen är endast för Au Pairer och en helgkurs ger 3 credits. Under helgen har man olika lektioner som man själv väljer vad man vill göra under och det är ingenting som kräver att man läser på eller pluggar under helgens gång.

Jag åkte upp dit med Hannah, Laura och Danielle. Laura bor i Saratoga Springs och är i min Au Pair-grupp och Danielle är kompis med Laura. Hon bor annars i Florida, men var och hälsade på. Vi åkte alltså dit på Fredagen så att vi var där vid 20.30 ungefär. Vi fick våra rumsnycklar, göra våra namnskyltar, välja vilka kurser vi ville läsa och sen fick vi äta middag. Vid 22.00 var det sedan ett litet välkomstmöte där de gick igenom vad som skulle hända under helgen och sådär. Min LCC håller i den här helgkursen, men han kände inte igen mig och Hannah. Haha, snacka om att ha koll :P

På Lördagen såg schemat ut såhär (enligt mina val om kurser):
9.00-10.25 - Digital Photography
10.30-11.55 - American History Highlights
13.00-15.45 - Scrapbooking

På kvällen var det något som kallades för Spontaneous Melodrama där några (inklusive jag själv) fick en roll och en av ledarna läste upp en historia och sen skulle "skådespelarna" göra precis som han läste. Jag var en katt och fick ha på mig en sorts kattmössa, haha :P Men det var riktigt roligt! Efter det blev vi underhållna av The Silver Bay Show. Hur kul som helst :)

Söndagens schema:
9.00-10.15 - Manage Your Life: Tips to help control your time and money
10.15-11.30 - Cultural Differences In Parenting

Vi fick sedan lunch och kursen var sedan slut.

Jag tycker att den här helgkursen var riktigt bra. Vi fick bo på ett hotell i mysig miljö (precis vid vattnet), maten var god och man fick komma ut ur huset för en hel helg. Det var verkligen som semester ;) Och man fick 3 credits för att nästan inte gör någonting! Dock har jag en läxa som jag måste göra, men det ska inte vara så svårt. Jag ska skriva 5 sidor om mig själv och 5 sidor om en stad här eller något annat typiskt amerikanskt.

Johanna

Varning: Långt inlägg!

Nu ska jag ge er en uppdatering av vad som har hänt de senaste dagarna!

I helgen var vi till New York City och det var hur bra som helst. Vi bodde på ett hostel som hette Pink In The City och det låg på Upper West Side (86:e gatan). Hostelet var bara för tjejer så det var bra :) Vi åkte buss härifrån Albany klockan 7 på morgonen och vi tog oss sedan till hostelet. Det tog lite dit att hitta dit eftersom vi hamnade lite fel :P Men till slut så kom vi fram.

Vi skulle sedan leta på någonstans att äta frukost/lunch men det var inte det lättaste. Det blev en Starbucks när vi väl hade kommit fram till Columbus Circle och vi båda var överlyckliga när jag hittade på skylten, haha! (Speciellt Emelie tror jag :P). Då hade klockan redan blivit 13.30 så vi var rätt hungriga och trötta. Vi promenerade sedan ner till Times Square och de hade någon marknad på Broadway så vi strosa igenom där. Väl framme på Times Square så blev det fotografering och till vår stora sorg så hade inte den nya Forever 21-butiken öppnat än :( Men den får jag besöka nästa gång jag åker dit :D

Vi hann också besöka M&M-butiken, Macy's, olika klädbutiker och sedan var det dags för att äta middag. Vi hamnade tillslut på ett ställe som heter Friday's. Åt hamburgare båda två och det var så himla gott! Hoppade sedan på tunnelbanan och åkte upp till Upper East Side där det var dags för bio. Dock var vi tidiga så vi gick till Starbucks och vilade våra stackars ben :P Bion som vi såg var Sex And The City 2 och den var bra. Dock tycker jag att den första är bättre, men det var en väldigt bra avslutning på dagen. Vi var tillbaka på hostelet vid 1.30 skulle jag tro och vi somnade direkt.

På Söndagen så åkte vi upp i Empire State Building. Det var ingen kö så det var perfekt men det var dock lite dimmigt. Men vi njöt av utsikten ändå :) Det hanns också med lite shopping och middagen åt vi på Olive Garden. Blev serverade av en liten söt kile vid namn Michael, haha :P Vi var helt slut när bussen sedan gick hemåt vid 18.20. Somnade lika snabbt den här gången också.

Under hela helgen i New York så räknade vi alla svenskar som vi hörde och vi kom upp i 35 stycken. Haha! Men det är sant, man blir helt ställd när man hör svenska runt omkring ;)

Måndag och Tisdag har jag jobbat som vanligt. På Måndagskvällen åkte jag och Emelie till Cheesecake Factory för lite efterrätt och oj så gott det var! Igår kväll var vi på Starbucks och till min stora glädje så har jag upptäckt att de har iced chai latte :D Den var hur god som helst!

Idag var det dags att säga hej då :( Efter 12 underbara dagar och 744 foton tagna. Känns så tomt utan henne här, men jag är så glad att hon tog sig hit och vi har haft så himla kul tillsammans. Vi ses snart igen syster och nästa sommar blir det solsemester :) Lita på det!

Johanna

Sista kvällen...

Nu är det sista kvällen för Emelie här och det känns sorgligt. Men vi har i alla fall haft det underbart kul tillsammans. Ska ge er en lång uppdatering imorgon, jag lovar! Just nu har jag inte tid för vi ska snart till Starbucks :) Hoppas ni inte blir allt för ledsna nu.

Johanna

NYC

Snart drar vi till storstaden! Kommer hem imorgon kväll men blir nog inte uppdatering förens på Måndag.

Grattis också till kronprinsessan som gifter sig idag! :)

Johanna

Uppdatering: HJÄLP!

Var nyss inne på min Cultural Care-sida och jag kan nu skicka in ansökan om att förlänga mitt år!! Har ju inte ens varit här halva tiden än.

Johanna

Tiden går fort

Har jag verkligen varit borta i 4 månader!? Ja, det verkar så :P

Jobbet har varit som vanligt. C är hemma hela dagarna eftersom hon har sommarlov. E slutar inte förens den 23 juni. Min värdmamma håller på och letar för fullt efter aktiviteter för barnen att göra under sommaren. Vilket jag tycker är jättebra, kommer att bli väldigt långa dagar annars.

De senaste kvällarna har jag och Emelie varit till Starbucks och till Crossgates Mall. Alltid skönt att komma ut ur huset efter en jobbdag.

Ikväll ska jag laga middagen, vet inte vad jag ska göra än så vi får se vad det blir. Något enkelt i alla fall :P Jag och Emelie åker till Crossgates Mall ikväll också eftersom Emelie behöver en outfit till ett bröllop som hon ska gå på här i USA efter att hon har varit här.

Nej nu ska jag byta lakan i barnens sängar och förhoppningsvis så håller sig regnet borta så att vi kan åka in till Albany och ta lite turistfoton :)

Johanna

Äntligen sol

Idag har det varit väldigt fint väder ute. Solen har skinit och det har varit varmt :)

På förmiddagen åkte vi till The Crossings med C. Vi lekte i lekparken och sen tog vi en liten promenad. Sedan var det dags att åka hem för att äta lunch. Efter lunchen var vi ute en stund innan vi hämtade upp E från skolan.

Det blev ett dopp i poolen på eftermiddagen vilket var väldigt skönt! Nu är vi båda nyduschade och det är snart middag. Är så hungrig så det ska bli gott :P

På Lördag åker vi till New York City och stannar där tills på Söndag. Så inge Skype då mamma och pappa.

Johanna

Busy

Igår, Söndag, pratade vi först med mamma, pappa och lillebror på Skype. Det fungerade inte så bra eftersom att de hade ett annat internet. Men vi fick en liten pratstund i alla fall :)

Under dagen åkte vi till Cohoes Falls som är ett vattenfall inte långt härifrån. Var mulet och grått men vi fick inget regn på oss så det var bra. Åkte sedan till Colonie Center för att titta runt och vi åt sedan lunch på The Cheesecake Factory. Först åt vi nachos och sen en varsin cheesecake. Varför har vi inte det i Sverige!?

På kvällen åt vi pizza och orkade inte med lika mycket som jag brukar eftersom jag fortfarande var mätt från lunchen :P Vi tittade sedan på en film, Valentine's Day, och den var bra :) Somnade tidigt, redan innan klockan 22.

Idag har jag jobbat och det gick bra. C är helt tokig i Emelie, haha! Vi åkte till The New York State Museum och avslutade besöket med en tur i karusellen (som alltid). Vi åkte hem för att äta lunch och sen var det dags att hämta upp E. Han hade fiol idag så vi lämnade av honom där och vi tre tjejer åkte hem. Min värdpappa kom hem vid 17.00 ungefär och då var de slut på jobbdagen.

Vi kom hem från ett biobesök för ungefär 1 timme sedan. Vi såg filmen Killers och den var helt okej. Blev lite överdrivet i slutet men en helt okej film. Imorgon blir det jobb igen så jag ska väl sova nu. God natt!

Johanna

Mycket skratt!

Det är så roligt när Emelie är här, vi har så kul tillsammans. Vaknade vid 8.30 ungefär men låg kvar ett tag innan jag gick upp för att ta en dusch. Efter att Emelie också hade duschat gick vi ner för att äta frukost, vilket var pannkakor med jordgubbar :)

Efter frukosten begav vi oss till Saratoga Springs. Först gick vi igenom parken som fanns där (tog en del kort), sen gick vi mot den lilla shoppinggatan. Det började ösregna så vi gick in i flera affärer för att "ta skydd" :P När vi sedan bestämde oss för att äta lunch så regnade det hur mycket som helst så vi fick lov att springa till närmaste restaurang. Där var det fullt och det skulle ta 20 minuter för oss att få ett bord så i gick till en annan restaurang på andra sidan gatan. Båda åt kycklingsallad med mozzarella, mycket gott!

Det blev sedan dags för glass och det åt vi på Cold Stone. Så himla gott, kommer alltid att äta glass där när jag är i Saraoga. Haha! Jag åt chokladglass med jordnötssmör och chokladbitar i :)

När klockan var 15.30 åkte vi till Marshalls i Clifton Park. Marshalls är en affär där de säljer kända märken av kläder, skor osv. men till ett lägre pris. Emelie köpte ett par skor och en topp och själv köpte jag tre västliknande toppar. Efter Marshalls blev det en tripp till Target där det köptes bland annat en väska, ring, pyjamas mm.

Vi är trötta nu efter den här dagen plus att vi har gjort roliga filmer framför min webbkamera :P Imorgon ska vi prata med mamma, pappa och Andreas över Skype (om de har internet). Sen får vi se vad vi hittar på!

Johanna

She's here!

Nu står min syster och borstar tänderna i mitt badrum, hur underbart är inte det!? Haha :D

Var på Cs skolavslutning idag och det var riktigt kul, hon var så söt i hennes utstyrsel. De hade nämligen kläder som elever som slutar High School och College har :P Flickorna hade rosa och pojkarna blåa. Jag åkte sedan för att hämta upp E (blev försenad pga av avlutningen). Vi åkte hem och hade kul fram tills dess att C och min värdmamma kom hem. Gick ut med båda barnen tills det var dags för mig att åka till flygplatsen.

Jag kan inte beskriva hur nervös jag var, men nervös var jag. Jag stod bara och skaka och när jag sedan såg att planet hade landat blev jag ännu mer skakig :P Det var så skönt att se henne igen! Vi åkte hem och hon fick träffa min värdfamilj. Barnen blev helt tokiga och skulle visa henne allt. Vi åt middag och sedan åkte vi allihop till Dairy Freeze för att äta glass.

Emelie och jag har nu tittat igenom alla bilder och filmer som jag har tagit under de här 4 månaderna. Men nu är det dags för att sova, ska bli skönt för jag är riktigt trött!

Just ja, Emelie hade med sig en massa svenskt godis. Så tack alla där hemma som skickade med henne det :)

Johanna

Kungligt party 10/6 -10


Tjusigt, jag vet!


Bob the butler :)


Jag hade i alla fall kul :P


Min favorit var kronan ;)

Johanna

Snart är hon här!

Kan inte beskriva hur glad jag är just nu. Min syster kommer hit imorgon :D Har saknat henne något otroligt under de här 4 månaderna, min bästa vän <3

Idag har jag haft en väldigt bra dag. På förmiddagen var jag och C till biblioteket eftersom städerskan var här. Efter biblioteket åkte vi till Target för att köpa pärlor, men de hade inga :( Vi åkte hem för att äta lunch och sen åkte vi för att hämta upp E från skolan. Vi bestämde att vi skulle ha ett kungligt party så vi gjorde papperskronor som vi satte på huvudet och gjorde oss fina. E ritade världens coolaste bild på en betjänt som hette Bob, Bob the butler haha! (Lägger upp bilder!) Så under hela eftermiddagen dansade vi och hade kul :)

Mina värdföräldrar var bortbjudna ikväll så jag passade barnen. De somnar så snabbt när föräldrarna är borta och det känns så bra att jag får de i säng lättare än mina värdföräldrar :P Men barnen är väl mer exalterade över de än med mig.

Har precis städat mitt badrum så att det är rent och fräscht. Imorgon blir det en rolig dag. Umgås med C på förmiddagen, skjutsa henne till skolan, gå på hennes avslutning och sedan hämta upp Emelie. I can't wait!

Johanna

Underbar dag

Har haft en riktigt bra dag med mina värdbarn idag! Det är sådana här dagar som man älskar livet som Au Pair :) På förmiddagen lekte jag och C affär i hennes rum i ungefär 2 timmar. Min värdmamma var hemma idag så vi åkte iväg med henne för att äta lunch. När vi kom hem var vi lite småtrötta så C bytte om till pyjamas och så la vi oss i min säng och läste böcker. C gjorde också världens roligaste grej som jag filmade med min kamera. Skrattar varje gång jag ser den, haha!

Det var sedan dags att åka och hämta upp E. Efter att jag tvingat honom att göra sin läxa så gick vi ut för att leka. Vi lekte att barnen var poliser och att jag var deras chef som tog de ut på olika uppdrag. Leken slutade med att båda två var drakar som kastade gräs på varandra (och på mig :P). Det var i alla fall en riktigt trevlig eftermiddag, eller ja hela dagen har varit bra!

Igår var det Au Pair-möte och det var helt onödigt. Vi fick lära oss att aldrig lämna ett barn själv i en pool och att alltid titta om lekparken är ordentligt byggd, haha. Så nu måste alla Au Pairer bli små kontrollfreak som måste kolla om rutchkanan är hel eller om de springer runt med en tröja med snören på.

Nu ska vi snart äta middag och sen ska jag ta en tripp till gymmet. Behöver svettas lite, haha :P Sen ska jag hem och läsa min underbart braiga (vet att det inte är ett ord :P) bok!

Johanna

Tvätt

Oj vad jag har tvättat den här förmiddagen, haha :P Men nu är min och barnens tvättkorgar tomma!

Min värdmamma åkte tidigare till jobbet idag så jag fick skjutsa E till skolan, men det gick ju hur bra som helst. C är i skolan också så jag är ledig nu fram tills 14.30 då jag ska vara på Es skola. Sen åker vi och hämtar upp C och sen är det fiollektion som gäller. Vet inte hur många lektioner han har kvar.

Ikväll har jag Au Pair-möte så Hannah kommer och hämtar upp mig vid 19.00. Tycker inte om mötena, men som tur är så går tiden fort där :P

På Fredag kommer Emelie hit och jag kommer att dö! Förstå vad nervös jag kommer att vara när jag ska stå och vänta på henne. Men det kommer att bli grymt kul att ha henne här :D

Johanna

Överlevde

Det blev ingen tornado som tur var. Så alla som var oroliga kan andas ut :P

På eftermiddagen slutade det att regna så vi åkte iväg på en liten utflykt. Vi åkte till ett vattenfall som ligger kanske 10 minuter härifrån och det var jättemysigt! Ska ta med mig min syster dit plus resten av familjen när de kommer :)

Så vi har precis kommit hem därifrån. Ska snart äta middag och sen ska jag fortsätta läsa min bok. "My sister's keeper"-boken är så bra!

Johanna

Thunderstorm

Pratade precis med mamma och pappa på Skype :) Eftersom att min syster är i USA (hos sin gamla värdfamilj) så bor hennes katter hos dem nu. Så jag fick hälsa på de också. Skulle gärna vilja krama om dem :)

Just nu är det thunderstorm warning här, vilket innebär att det regnar, åskar och det finns chans för en tornado. Om det händer, vilket jag inte hoppas på, måste vi gå ner i källaren. Så det blir till att vara inne hela dagen, men vem vill gå ut liksom!?

Just ja, glömde att det är Sveriges nationaldag idag så; GRATTIS SVERIGE!

Johanna

Happy

Pratade nyss med Emma och Therése över Skype! :D Vad jag saknar er tjejer, så himla kul att prata med er. Det får vi snart göra igen. Love you!

På förmiddagen åkte jag till gymmet och svettades. Man mår alltid så bra efter ett träningspass :) Sen så blev jag på ännu bättre humör när jag fick prata med två av mina bästa kompisar hemma i Sverige! Tänk att en sådan liten sak kan göra en så glad.

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Jag ska i alla fall städa min garderob och organisera. Tror att jag har en liten mal i min garderob som gör hål i mina kläder :/ Har köpt någon grej som ska hålla de borta, men först måste jag damma ur hela garderoben innan jag kan hänga upp den.

Johanna

Lugn kväll

Har varit en bra dag idag. Efter att jag hade hämtat upp C från skolan så åkte vi för att äta glass. Min värdpappa skulle nämligen ta med sig E för att äta glass, så jag ville inte att C skulle bli ledsen över det. Provade en ny sort idag; mintglass med chokladbitar i, mycket god! :)

När vi kom hem badade barnen i poolen men jag stod över idag. Barnen hade barnvakt på kvällen eftersom mina värdföräldrar skulle ut på middag och bio. Jag kände verkligen inte för att vara hemma så jag åkte iväg för en lugn kväll för mig själv.

Åt mat på Burger King medans jag läste en skvallertidning :P Åkte sedan för att leta efter en till bikini men jag hittade ingen plus att jag tappade lusten för att leta. Kom hem vid 21.30 ungefär och barnen låg då och sov :)

Nu ska jag titta på det senaste avsnitten av Bella & Tyra Show!

Johanna

Sms

Fick för ungefär 1 timme sen ett sms från min syster att hon nu var i New York! Konstig känsla att hon inte alls är så långt borta längre. Om en vecka ska jag hämta upp henne på flygplatsen i Albany, jag kommer nog att dö! :P

Ska alldeles strax åka och hämta C från skolan. Min värdpappa är och hämtar upp E, så det blev en lite längre rast (välbehövd).

Johanna

4/6 -10


Katy Perry feat. Snoop Dogg - California Gurls



La Roux - Bulletproof



Iyaz - Solo

Johanna

Mer jobb!

Idag fick jag ta hand om ett extra barn på förmiddagen. Hannah åkte till NYC igår med sin familj och båda hennes värdföräldrar jobbade så ingen kunde passa J. Jag erbjöd mig då att hjälpa till och det gick hur bra som helst. C och J har jätteroligt tillsammans och man ser att de är riktigt bra kompisar. Vi åkte i alla fall till The New York State Museum och var där i 2 timmar. Åkte sedan hem för lunch och sen lekte de prinsessor.

På eftermiddagen hade jag en riktig huvudvärk så jag kände mig inte på topp. C och E badade i poolen men jag hoppade över det idag. Fick en väldigt god middag med grillat kött, mums! Till efterrätt åt vi körsbär. Varför har jag aldrig provat körsbär förut?! Det är ju jättegott!

Imorgon är det Fredag och det ska väldigt skönt med helg! Även fast jag var ledig i Måndags så känns det som att jag har jobbat extra mycket den här veckan. Kanske för att C inte har haft skola, men det har hon imorgon i alla fall :D Ska planera min helg nu, vet inte vad jag ska göra för alla andra har planer.

Johanna

Picknick

Jaha, blev inte ledig i 3 timmar idag utan jag fick lov att följa med C på picknicken. Min värdpappa sa att han skulle följa med och sen åka hem för att fortsätta med sitt arbete i trädgården. Vi kom till picknicken och han stannade i 15 minuter innan han åkte iväg. Tyckte att det var tråkigt för Cs skull, men vi njöt av den goda maten och kakorna. Han kom sedan tillbaka efter att han hade insett att han hellre ville umgås med sin dotter än att gräva i trädgården. Synd att han inte kom på det från första början. Men jag fick goda brownies, så jag blev glad efter det :P

På eftermiddagen skjutsade jag E till hans grekiska och sen badade jag och C i poolen. Älskar att bada! :)

Vi har precis kommit hem från middagen som vi idag hade på en restaurang. Åt pasta med stekta grönsaker och spenat, mycket gott! Ska nu gå och duscha och sen blir det att titta på The Hills och The City!

Johanna

Tisdag

En rolig sak...min värdpappa är ledig hela veckan, haha! (eller inte). Har absolut inget emot min värdpappa, det är bara det att C alltid ska hänga efter honom och jag känner att jag lika gärna kan åka och shoppa eller nåt :P Men 3 dagar till, så det är bara att kämpa på!

C skulle egentligen ha haft picknick idag med skolan men det regnade så den blir imorgon istället. En bra sak med att min värdpappa är hemma är att han ska följa med henne dit ;) Blir då ledig i 3 timmar!

Idag har jag och C läst böcker och målat naglarna :P När E kom hem målade de ett tag och sen fick de se på tv. Så det var en rättså lugn dag måste jag säga.

Kom hem från gymmet för 1 timme sen så jag har precis duschat. Ska alldeles strax gå och sova, men först lite skvallerläsning!

Johanna

Ledig dag

Idag har jag alltså varit ledig eftersom det var Memorial Day här i USA, men i stort sett så var det som en vanlig helgdag :P

Åkte först till Target för att framkalla foton till scrapbooking, både till mig och till barnen. Åkte sedan till Crossgates Mall för att gå på bio. Såg Letters to Juliet och den var bra :) Alla andra hade sett den och jag ville också se den, så jag gick själv. Det är något som jag aldrig skulle göra hemma i Sverige men här känns det helt "naturligt".

Efter bion åkte jag för att hämta upp min framkallade foton och sen åkte jag till The Crossings. Var väldigt varmt så jag låg där ett tag meden tidning och bara njöt av solen!

Nu är jag riktigt trött men jag måste städa upp i mitt rum. Måste damma, plocka iordning och göra rent i badrummet. Inte så kul men Måndagar är min städdag :/

Johanna