NYC med Emilie

Ska väl berätta hur det var i New York igår. Kom in till Manhattan vid 10 ungefär på morgonen och vi strosade runt på stan för att kolla på alla juldekorationer och belysning. Såg bland annat den stora granen vid Rockefeller Center och kön till att åka skridskor var gigantisk. Rena kaoset! Så vi skippade åkningen :P Vi gick längs 5th Avenue där alla exklusiva butiker ligger såsom Gucci, Dior, Chanel och Luis Vuitton. Någon shopping blev det inte, men en hel del bilder.

Inne på Macy's var det fullt med folk och juldekorationerna var så mäktiga. Fick inga bra bilder på det tyvärr, men det var massor av julgranskulor uppe i taket. Allt i rött och grönt. De hade en liten julmarknad i Bryant Park som var mysig att gå runt i :)

Vid 16 försökte vi hitta någonstans att äta och det blev Friday's till slut. Var hur mycket folk som helst men vi hade tur och fick ett bord direkt när vi kom. Jag åt en kycklingsallad som var riktigt god! Bussen gick sedan vid 18.20 och jag var inte hemma i min säng vid 22. En mycket härlig dag och vädret var perfekt, inte för varmt och inte för kallt utan alldeles lagom :P

Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback